понеделник, 12 август 2013 г.

"Хайде Сорос, Йайде Йуде, Йайде, Йайде" (Асен Генов слуга)



“Ръчната работа може да бъде контролирана чрез ръцете, докато духовната работа е като огъня и наводненията, които почти не се контролират. Те се разпространяват от само себе си.”
 Адам Вайсхаупт

The green "OctoPussie's Garden" - "Assange".



Тази тема се пуска точно на рождения ден и 83 години от "появяването" на Гйорги Шварц("Черния"), Дьорд Шьорош или Джордж Сорос, спонсор на ре-волю-ЦИОН https://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros

Сорос е директен агент на юдео-ционистката династия Ротшилд. 
Спекулант по борсите.
Паразит. Хазартен хазарин. Комарджийски коммерс.
 Jacob Rothschild's Right Hand Man  – George Soros 
Soros Spreads The Banking Money To Corrupt Upper Echelons In A Targeted Nation, Then Orchestrates Highly Leveraged Inside Trading Mechanism’s To Bilk The People Of The Targeted Nation.
Сорос разпространява банкерските пари за да корумпира(разврати) горния ешелон на дадена "набелязана" нация, след това направлява прецизно-организиран вътрешно-търговски механизъм за завличане и останалата част от обществото в държавата-жертва.
Източник-ТУК
(не случано, на колажа е представен като 
"мъжка проститутка"-шеф на сороститутките по света) 

“If there was ever a man who would fit the stereotype of the Judeo*-plutocratic, Bolshevik Zionist world conspirator, it is me.”
George Soros (Sydney Morning Herald interview, November 15, 1997)
~~~~~
“Ако е имало човек, който да пасва на стереотипа на Юдео*-плутократ, Болшевишки Ционистки световен конспиратор, то това съм аз”
 -Джордж Сорос  (интервю за "Sydney Morning Herald",  15 Ноември, 1997)
========================================================================
*Що е "юдаизъм"- НАЙ-ПЪЛНО и ТОЧНО обяснение- тази Енциклопедия-Драматика-ТУК.
Jews, also known as kikes, yids, sheenies, heebs, and Zionists
are a sub-human species of extraterrestrial reptilians
and adherents to one of the world's oldest 
religions, called "Judaism",
also known as "The Worship of Money" and "Ritual Infant Sacrifice"



На 10 ноември 1975 година, на XXX сесия на Общото събрание на ООН, под влияние на Съветския съюз и с подкрепата на социалистическите и арабските страни, се приема резолюция 3379, което определя ционизма като "форма на расизъм и расова дискриминация"

В сайта си Сорос(Schwartz) се самоопределя, като "помагач за прехода от комунизъм"..
към какво? -
към Комунизъм с голямо "К"- важното е "алъж-вериж"-революции да има!)
"Open Society Foundations to help countries make the transition from communism."


  • Емоционалната игра е смъртоносна. Двете емоции, които движат света са страх и алчност. Когато пазара върви нагоре, алчността се усеща почти физически.
  • Изобщо не е важно дали си прав или не. Важно е само колко пари печелиш, когато си прав, и колко губиш, когато не си прав.
  • Моята особеност е в това, че нямам специален стил на инвестиране или по-скоро се старая да приспособя стила си към настъпващите обстоятелства. Ако погледнем историята на фонда, ще видим, че той неедноктратно е променял характера си. В течение на първите 10 години фондът на практика не използваше макроподходи. По-късно макроинвестициите взеха връх, но в последно време започнахме да влагаме в промишлени активи. Бих формулирал това по следния начин: Аз не играя в рамките на съществуващите правила, а се стремя да променя правилата на играта.                                                                                                                    източник ТУК.
Обществото на Оторковците- "Парите не миришат....ако навсякъде смърди".
Виж ТУК!

 13 мин 45 сек. 
Антоанета Цонева: "Не представлявам интересите на донорите, които ме подкрепят. 
Това е абсолютно невярна интерпретация."
 14 мин. 00 сек. 
Асен Генов: "Много некоректно е внушението, че съществува някаква зависимост между ИНТЕРЕСИТЕ НА ДОНОРИТЕ и хората, които работят по 'някакви програми' в България. Става дума за ЧАСТНИ СРЕДСТВА, КОИТО НЕ СА ДЪРЖАВНИ, НЕ СА ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ, НЕ СА ОТ ДАНЪКОПЛАТЕЦА. Става дума за дейности в рамките на закона, свързани с демократичните принципи, които всички ние изповядваме и всяко едно внушение, че СТАВА ДУМА ЗА НЯКАКВИ ЗАДКУЛИСИЯ, НЯКАКВИ 'СВЕТОВНИ ПРАВИТЕЛСТВА', 'ИЗВЪНЗЕМНИ', 'РЕПТИЛИ', 'ПОДЗЕМНИ', 'ИЛЮМИНАТИ' са примитивни опити да се дискредитира доверието, което неправителствения сектор има в очите на гражданското общество в България, това е".

  02 август, 2013, БНТ       Източник ТУК.


Отговор на Сорос: 
"Аз гледам на света като цяло и се стремя навсякъде във всяка държава да имам такива структури, за които споменахте. Тези структури извършват своята дейностотчитат се с доклади до моите централиоткъдето получават своето финансиранеекипи в тези централи правят анализ на получените доклади от целия свят и така аз получавам една глобална представа за света.... 
Нали затова спонсорирам тези организации – за да привлекат колкото се може повече хора към моите идеи
Първоначално ние търсим хора с афинитет към парите. Хора, чиято работа, ако са работили нещо преди това, не е свързана с тежък физически труд, не е пряко свързана с производството и т.н.........да имат по-високо самочувствие от останалите хора, защото ролята, която им отреждаме в нашите структури, е на менториучители на обществото. Техните разбирания за живота, за справедливо и несправедливо, за добро и злоза правилно и грешно, трябва и ги създаваме ние. Те трябва да виждат света през моя погледпрез призмата на на моите идеи, на моите ценности. И трябва да популяризират този светоглед по всички възможни начини, през всички медии, по всяко време, на всяка цена. Когато се заговори за даден проблем, когато има споробсъждане или каквато и да е форма на обществен или скрит дебатте трябва да са там. И когато някой някъде заговори за нещо, каквото и да било, в съзнанието на хората да се появява тяхното мнение."

06 август 2013, за бълг. издание на списание "Форбс"("Forbes") източник: ТУК.















"Цветните революции"("Colour Revolutions", "Flower Power") на Сорос:



Доста хора се учудват на "таланта" на Сорос да бъде такъв "успешен борсов спекулант" с такива "удари" по борсите. Не би трябвало! Сорос е директен агент на династията Ротшилд и като такъв е сред "бого-избраните" да си играят с "гоите". Такъв "бого-избрани" Shylock-овци  се наричат-"ИНСАЙДЕРИ"/ "IN-SIDER", още- "INSIDER MONKEY". Инсайдерът има привилегия да знае тайната на формулата на финансовата спекулация от "първа инстанция". Той е "посветен"-не защото е икономически корифей, а защото служи на доктрината на юдаизма и ционизма(падналия дух "Яхве"). Така, че нещата "опират" не до "икономика", а до- духовна доктрина! "Отделянето на религия и политика" при юдеите е немислимо!
Доста вероятно е, първото "упражнение"("дипломна работа") по революция на Сорос да е било "Унгарската революция  ноември 1956 г.". Това е годината, когато Сорос се премества в Ню Йорк(Jew Yoke) при "MASTERS OF PUPPETS". Метежът завършва с неуспех, но следват други "революционни събития" , които са в контекста на "единство и борба в еврейството"(Хегел-овата материалистична диалектика, взаимствана от Шива/Майа дуализма- ционизъм и комунизъм.) Смешното в обяснението за "Унгарската революция" в Уики-то е, че тя се състояла, тъй като в "ръководството на Унгарската КОМ-партия имало твърде много евреи"?.... А може би тъкмо поради тази причина, но погледната от ДРУГ ЪГЪЛ?! Пак удобния "атни-семитизъм" и "расизъм" за ционистките демонизми!

Фото-ГЕН-етичен турист от Далечния Изток, 
командирован в България по поръчка на ОО(Отворено Общество)
"Green is the Color": „Самата реторика на омразата към богатите е комунистическа... Смешна е. Защо ползвате продуктите на богатите? Ползвайте пощенски гълъби, не 'епъли' и смартфони... „ - Асен Генов 

"Под Земята са седем други системи. Слънчевите лъчи не достигат тези планети и светлината идва от скъпоценни камъни(кристали) разположени върху качулките на змии(наги). Тези планети са населени с хора с голяма власт и разкош, но все още на демонско съзнание, които са достигнали тук чрез строги икономии, насочени към материални удоволствия, без духовно развитие. "
Наистина думата "мамя" на български иде от "Маммон", така както думата "мошеник" иде от Моше(през "мошьна", "мешка"- "торба"). Близкия изток думата навлиза през сирийските "богове". Сирия, където все още Арамейския е жив.
Френската дума за "монета" е 'монЕ'(monnaie). От късния латински "Mamonae"/"Mammon". 
На  гръцки е πλούτος-'плутос' и латинизираното "μαμμωνάς".  Плутон е еллинска интерпретация на Патала-лока, царството на нагите, което, според Ведическата космогония, е по-богато дори от рай(х)а на ИндРа- "Сварга".
Думата "маммон" има препратка към Утробата на Вътрешната("кухата") Земя(Майа-"мама"), където се крият нагите от Слънцето. Дори, днес в Индия, все още, има нарицателно название за парите като "лакшми", погрешно свързвани с благоденствието на Лакшми(архетип "Везни"). За кали-юга е предречено, че демоните ще притежават материалното богатство, златото, парите. "Мама"(मम) на санскрит значи "моя". Притежанията и архетипа на "Телеца". Принципа на Маммона е грубо-материален принцип на служене на матер. свят без устои в Трансцеденталния свят.
Пример: Бхагавад Гита 7:14  "Мама Майа"(Моята енергия).
Под Раса-тала е друга планетна система, известна като Патала лока или Нага локa, царството на демонските змии.Главният измежду тях е Васуки. Всички те са изключително гневни, както и са с много, много качулки.


Тази публикация е частен случай на публикацията "ИСКОН преди сега"(в настоящия блог)  цели да покаже състоянието на ОФИЦИАЛНОТО общество "Кришна-съзнание" в България.
ГНЕВНО-смирен млад и ЗЕЛЕН човек
От "Rādhā -Vinod"(радостен) се преименува от Сорос на  "Krodha-Vinod"(гневен)







Преди 10-ина(около 2004 г.) години това лице-Асен Генов(ака. "Радха Винода")  е бил лидер на "Кришна-съзнание" в България. Поради една или друга причина, Асен Генов се само-изолира и решава да направи кариера в областта на политиката. В свой е-мейл до мене той признава, че лицето "Филип Димитров" му е помогнал много за регистрацията на "Кришна-съзнание" в България. 
Фил, който помогнал на Асен за учредяването на "Кришна в съзнание" в България 1991
.
Я, тука наш ба'ат Педьо в Москве, дипломиран юрист
с "тибитейка"(кепе-йермулке)?
Същият този мушморок-ейджънт Виктъ, понастоящем е един от 3-мата българи
(заедно с Цветелина Бориславова и Меглена Кунева-Пръмова,
която я махнаха януари 2013 поръчение
за  нова "дясна" партия България, но пак са я сложили)
 в състава на Трилатералната Комисия
на циониста Рокъфеллър("дупе и гащи" с Ротшилд)
Trilateral commission members - ТУК!
JULY 2013
*Executive Committee


"#ПАРИТЕ "
("Следвай ПАРИТЕ")
казва "Кунева-Пръмова" - ТУК!

Тесните му ("десни") връзки с подставената от Политбюро "опозиция" като "десни"(синьо-зелено-жълти) го отвежда в лоното на невеж слуга на ЦИОНизма(който дърпа конците на Комунизма-материален интер-наЦИОН-лизъм за неевреи("гои", "езичници" т.нат.).
За тези, които все още не знаят: сДС("Синята идея") бе тази идея, която започна да търгува с "циганските гласове" и превърна надеждата на милиони българи в "тор от гои върху, която ционистите, трябва да избуят".  Виж "Експертите на Прехода".
Ционистите винаги избират извън-класови да манипулират домакините си.
Прикритието под термина "расизъм" и "космополитизъм" е удобен параван.


Асен Генов(https://www.facebook.com/asengenov) добива по-интернаЦИОНалани връзки, благодарение на приятелчетата си от сингарско-ционистката(чандал-ска) "опозиция"  и влиза в контакт със световните ционисти, които дърпат конците на цялата ЧИФУТСКА конспирация от Темплиерите(+Асасини) до днешно време.
Дали защото има средно образование на СПТУ или защото има "Слънце в Риби"(най-рационалния архетип) в астрологична "опозиция" с Луна в Дева(най-рационалния знак), което говори за противоречива личност(съзнание-Слънце и под-съзнание-Луна са на 180 градуса) или защото има 2 планети+лунен възел  в Овен, изживявайки се за "неформален лидер", АссАндж решава да "осребри" позициите, които е имал в Кришна-общество и започва кариера в ЧИФУТСКАТА политика(която се стреми да купи всяка сфера на изява в обществото, вкл. - и религиозната. В същото време, АссАн пищи за "религиозна свобода" и за "недискрминиране" на евреи и цигани.
Генов отдавна е разгадал "Човешкия Геном"
Лицето в дясно каза в предаване "Лице в лице", че "Световната революция винаги ще продължава",
а мустакатото Цоневче го апострофира,  "че в една Швейцария е нямало никога революции"?..
"Синя Атлантида или Зелена Лемурия"???....
|Юни 2004 г. - Соломон Паси заяви: "Ще затворим "Козлодуй", защото това е гнездо на Ал Кайда."


Семейство Solo Mono Passhie("Pass-over")
"Да крепне израело-американската дружба от векове за векове"!
Баща му Исааааак Пааасси е бил  личен съветник на др. Тодор Живков











След като АФЕРА публикува ексклузивни снимки на „зеления” Асен Генов в битността му като будист, „водачът” на „интелигентните” протести избухна във Фейсбук: „Асен Генов преди 59 минути чрез мобилния. Томова, ще те съдя! Ще съдя и тимаджийския ти парцал Афера! Чл.164,ал.(1) Който проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза на религиозна основа чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева , както и с обществено порицание.



"Нито една йота няма да падне, докато не се изпълни закона" и същевременно КОЙ идва да законства след Христос на Земята след разпъването Му?- КНЯЗЪТ, ЯХВЕ, ЛУЦИФЕР, АЛЛАХ, БАФОМЕТ.... както искате го наречете!

Как ще разпознаеш "законниците"?.. законът е като парите(и партиите)- необходим на низш етап, но недостатъчен-на по-висш и финален. Когато съзнанието се впримчи в закона става ЗАКОННИК и упада в Йама-та(на ПОД-Съзнанието). Йама-раджа на "Страшния съд") е ПОД-ЗЕМЯТА.
Законникът се стреми да се увековечи ТУК, на Земята, а Земята ни следва ентропията и хаоса... wink.gif ...така той също следва тази инерция....
Резултат: Профукана инкарнация и упадък в по-низшо съзнание на страдание.

Юдейските илюминати за това са се сдружили със "законниците" от джихадистите-исламисти. Законникът търси награда и справедливост ТУК на Земята и така се превръща в РУДРА(бяс) и по този начин САМ попада в локала на наказание(след напускане на тялото си), въпреки, че "издава" присъди тук.

Христос е казал: "НЕ СЪДИ, ЗА ДА НЕ БЪДЕШ СЪДЕН!". Съдник ще бъде Той и то след като премине закона(и времето му). Присъдата е назначение локал на душата, а не-дали да имаш притежания тук или да ти страда грубото тяло. Което се има пред вид, че Човек, ако се превърне в "Законник" отива в по-низши подземни състояния, особено днес-в Кали-йуга, века на деградация на съзнанието.

Ако "Законът на Ману"(според Закона ЗА КАРМАТА на Шива) бе достатъчен нямаше да идва Кришна. След като Кришна напуска Земята ни следва кали-юга, докато изтечен времето и "се изпълни закона" до началото на Сатйа-юга.

Така и с юдеите, които са "чопнали" и видоизменили Закона на МануХамураби в Месопотамия) в "Закон на Моше-то". Ако бе достатъчен, то Христос нямаше да идва пък за избягалите евреи(хабиру, абхири, аврамити и т.нат.) в БаалЕлСтан. Що е "евреин"? Виж ТУК.
Създаване от  "learned elders-kikes" на подставена(контролирана) "опозиция"- "анти-теза",
с цел син-тезата(печалбата) (от сблъсъка с тезата), да отиде пак в чифутски ръце.
(а в главата на Ассандж - само зелени гущери и игуани)

Идването на власт в България на 1. и 2. става директно с помощта на Сорос



Асен Генов е много чувствителен на тема "расова дискриминация" и много приятно-разсеян да ни съобщи какво казва "Черната книга" на юдеите за "расизма":
11 Ако ти отговори мирно и ти отвори портите, тогава всичките люде, които се намират в него, да ти станат поданици и да ти работят.
12 Но ако не направи мир с тебе, но воюва против тебе, тогава да го обсадиш;
13 и когато го предаде Господ твоят Бог* в ръцете ти, тогава да поразиш всичките му мъжки с острото на ножа;
14 а жените, децата, добитъкът и всичко що се намира в града, всичките користи от него да вземеш за себе си; и да ядеш користите от неприятелите си, които Господ твоят Бог ти даде.
15 Така да постъпваш с всичките градове, които са много далеч от тебе, които не са от градовете на тукашните народи.
16 А от градовете на тия люде, които Господ твоят Бог* ти дава за наследство, да не оставиш живо нищо, което диша,
17 но да ги обречеш на изтребление; хетейците, аморейците, ханаанците, ферезейците, евейците и евусейците, според както Господ твоят Бог ти заповяда;
18 за да не ви научат да правите според всичките мерзости, които те са правили за боговете си, и така да съгрешите против Господа вашия Бог*.
Второзаконие 20
-------------
*"Бог"- еврейския "бог" Яхве е пакостлив дух от адските планетарни системи - аддхо-локас
Наш АссАндж служи на змиите!
Прочие, Асен не е положил усилие да разбере какво значи санскритската дума "раса" и предпочита да "популства" по юдео-масонски.
"расизъм"
































Асен отдавна се опитва да докаже, че Кришна-съзнание било "Яхве-съзнание" и "Аллах-съзнание".
Това, явно, е било подготвителната част, която по-късно ще последва от интернационалния чифут- Сорос!
Я сега, да видим от къде са дошли паричките на АсАн?


















Тръстът смята да разпредели до края на 2012 година 75 милиона долара за своите цели. Това е отбелязано в сайта на създадената от Асен Генов Фондация „14-ти януари”. На сайта на Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа се вижда, че той предвижда да раздаде за 2012 г. шест гранта от по 100 хил. дол. Известно е, че до края на 2012 г. са раздадени въпросните  75 млн. дол.  През 2009г. са финансирали Фондация 14-ти февруари с 38 000 дол. и наред с тях са финансирали и Българския хелзинкски комитет, Центъра за либерални стратегии, Институт „Отворено общество“, Института за пазарна икономика, Фондация „Капитал“ и т.н.
“Бързо към ‪#‎42НС! В момента заседават комисиите по бюджета! ‪#‎ДАНСwithme шествието ако спре и блокира трите изхода на НС ще ги свалим за 2 вечери!” Източник-ТУК.
Блогърът Асен Генов излъчваше директно в интернет чрез u-stream протестите на „Орлов мост”, администратор е на групата във Фейсбук „Окупирай Орлов мост”, където си позволява да се държи диктаторски и арогантно, изключва от групата хора, които му задават неудобни въпроси и го критикуват. Създател е на „Гневни млади хора”, на Бойкометър в Politikat.net и е член на националния съвет на ПП „Зелените“, за която е известно, че официално се обявява за ценностите на неолиберализма – запазване данъчната тежест и плоския данък, свиване бюджета и пр. (стр. 10 от програмата им). “Сърдитите (гневните) млади хора“ е проект наPIA News Agency, който се реализира в партньорство с Институт за развитие на публичната среда и Фондация “14 януари”. Партньори на Института за развитие на публичната среда на първо място  са Фондация Институт „Отворено общество” и  Джърман Маршал Фонд. Има и специално заделени средства за България. Програмата  Marshall Memorial Fellowship на Фонда  има за основна цел „да идентифицира и подкрепя настоящи и бъдещи лидери“ – икономически, финансови и политически – които ще продължават да задълбочават неоколониализма и затъването на хората в мизерия, ще продължават да унищожават държавното участие в стопанството, да осигуряват огромни мълниеносни печалби за корпорациите, концесии за жълти стотинки на подземните ни и други природни богатства и по-нататъшното разлагане на нацията.
В интервю пред в-к Преса от 13-ти август 2012 г.  Генов и съучредителят Константин Павлов-Комитата казват, че Фондация 14-ти януари е получила още 2 финансирания – едно от Институт „Отворено общество”, а другото – отново от Тръста за гражданско общество. Пак там казват, че точно Тръстът ги е посъветвал да създадат Фондацията, тъй като без такава нямало как да им платят.Стойността на второто финансиране от Тръста е 80 хил. дол. Ето линкът:Финансиране на Фондация 14-ти януари от Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа.

Георги Ифандиев се чуди в публикацията си следното:








Яяя! ...Ифандиев е налучкал със "Зелените и Златната "Червена Яяябълка"! ;-))))


"Цветните революции" са дело на ЦРУ, ционистите и Сорос, като "отговорник". 
Интересното е, колко къса е паметта на sheeple-a в СОЦ-а, където същите революции през 1917г. са били финансирани и разработени пак от ционистите и ашкеназите-юдеи. 
В клипчето се казва, че ЦЕНТЪР на тези пост-соц. революции трябва да бъде ПОЛША. И ако обърнете внимание на сайта на "Тръста", от където Генов и "14 Януари" са финансирани, е ВАРШАВА(Полша): Warsaw, Poland. 
http://www.ceetrust.org/about-us/contact.html

В книгата си "Спорът за Цион"(1952г.), Дъглас Рид казва, че тази схема на юдеите-ционистите е една и съща още от Френската("буржоазна")Революция насам... с всичките му, там, бунтове, метежи, революции, войни...




"Цветните революции" имат за политически първо-образец "Солидарност" в Полша 1980 г.
На конспиративна среща на полския папа(Войтила-"Йоан Павел-II") с Р. Рейган 1980 г.
се решава да се предприемат мерки към "САМО-изяждане"(от вътре) на Източния блок,
къде ЦРУ и ционистите ще участват с програми за всяка една държава в различно време.
Всичко по-нататък в "Източния блок" от Студената война е "copy-paste" от "Солидарност"1980г.,
като "новото" след 2000 г. е включване в схемата на държавите от Близкия Изток и Африка!
Обърнете внимание КОЛКО ВАЖНА е папската институция в юдео-масонската конспирация !!!
Не случай, тъй като САЩ в момента е 4-Римска Империя(IV-Reich). Виж  публ. "Kill-uminati"..
Юдеите-ашкенази и кланът Рoтшилд възникват по време на II-Reich-"Свещената Римска Империя".
Полша е изключително важна гео-стратегическа държава в разделението на Европа
, тъй като бива буфер между двете най-ограбени и излъгани страни
от юдеите-Германия и Русия(набедени от юдеите, съответно-  за "нацизъм" и "комунизъм".
В днешна Полша е разположена централата на ЦРУ за Европа, както и "Тръста", от където
соросодичетата си получават зелените гущерчета за коснпиративната си деятельность. :)
Поляците(за разлика от едни чехите, които са били в рамките 2-рия Райх
на чифутите, и мразят руснаци и обичат немци)
ненавиждат и руснаци и немци, а ботоворят 4-тия райх-британци и американци!



Значи, само от Тръста за 2 години съществуване са получили 120 хил. дол. Допълнително Тръстът изплаща 75 хил. дол. по програмата “Киберактивизъм” на Института за развитие на публичната среда. – ceetrust.org

Най-интересното е, че Фондация 14-ти януари получава десетки хиляди долари “за борба за повече прозрачност”, но на сайта й не са публикувани собствените й отчети!
Тук трябва да се подчертае, че като шеф на НПО „Прозрачност без граници” Диана Ковачева се бори „за повече прозрачност”. После тя става министър на правосъдието в правителството на Бойко Борисов и под нейно ръководство он-лайн регистърът, на който могат да се проверяват отчети на фондации и НПО-та, престава да работи.  Както се казва, страшна борба пада!, такава, че с ценната държавна  помощ „прозрачността” в НПО-тата започва да дрънка.
Асен Генов е номиниран от Светла Баева и Тодор Тодоров от БХК за Човек на годината 2011. Асен Генов, Атанас Чобанов и журналистите от Дневник и Капитал са номинирани от БХК, и през 2011, и през 2012 г.
Генов си има свои защитници като Антоанета Цонева, която е от същите среди на мрежата – председател на Управителния съвет на сдружение „Институт за развитие на публичната среда“– София. Тя също е номинирана за Човек на годината 2012” от БХК.
==============================================
Геената тук се чуди......? 
"КЪДЕ ГИ ДАВАТ ТЕЗИ ПАРИ"("ЗА ДА ЗАРАБОТИ НЯКОЙ ЗЕЛЕН ЛЕВ")?!
Той все пита, Горкият, и все не му дават отговор?!....
..после се пита, аджаба, в "Отоврено Писмо": "Сорос лево-крат ли бил или десно-крат"?...;((

На 9 мин. и 10 сек.


Assange's slip of the tongue/a momentary lapse of reason

Обърнете внимание, че епитетите, с които Асен бива характеризиран са: "Зелен Октопод"(ясно защо), но Асен си добавя "блогър" и "екстремист"("кожа да облеЧа" :-)))).
Блогър-ясно, но какво е "екстремисткото" у този, на пръв поглед "кротичък човечец", все търсещ "законност и съд"?.. Без да съзнава, поради желание за "добро заплащане" и "нерегламентирано работно време"(по неговите собствени думи), той се поставя в услуга на т.нар. НЕО-ЛИБЕРАЛИЗЪМ(краен либерализъм, целящ ХАОС под лозунга "демокрация"). Той кореспондира с плана на Илюминати "Ред от Хаоса"(Ordo ab Chao)с цел син-теза от 2-те създадени и направлявани в сблъсъка им "теза" и "анти-теза").
Нео-либерализмът(крайния либерализъм) е разрушителния огън на Шива
(докато либерализма е съзидателния огън на Брахма).
Нео-либерализмът е също стратегия на ционзма. Виж публикацията на Ифандиев-ТУК.

Пример за нео-либерализъм е поддържането на легализация на дрогата, от страна на "нео-либералът"-"демократ" Сорос. Под предлог "за унищожаване на латиноамериканските престъпни нарко-картели" , дрогата става легално-достъпна. Това е все едно: след като те боли главата-да я отрежеш, а не да я лекуваш.

Всяка прилика е случайна

Интервюращ:  Но как постигате всичко това?
Сорос:  Много просто: с пари, с много пари. 
Вие как си мислите, че медиите стигат до представителите на моите структури? 
Всяко начало е свързано с пари и с връзки.
Източник: ТУК.


"Всички животни са равни, само ПРАСЕТАТ(равините) са по-равни"  Джордж Оруел

=====================================================================
Зеленият октопод участва в организацията на протестите, е установила проверка на електронното издание 19 минути. Най-активен е Асен Генов от ПП "Зелените". Той обикаля улиците и като види камера на телевизия веднага застава пред нея. ПП "Зелените" започна и да се идентифицира като подстрекател на протестите. Тя пусна декларация в подкрепа на протестите заедно с Движение България на гражданите на Меглена Кунева, Демократи за силна България, Народна партия „Свобода и достойнство” и Синьо единство. Припомняме, че на последните избори българския избирател не гласува доверие на нито една от тези партии и те дори не прескочиха бариерата от 3%. Зелените, които се бориха за държавна субсидия дори изкараха срамните 0.7%. Интересен момент е кой ги финансира и дали зад тях не стои олигархията. Това крило се обслужва и от кръга "Капитал" на олигарха Иво Прокопиев.
От ляво на дясно:  Снежанка, джуджетата и Дядо Мраз
С издаването на „Капитал” Прокопиев излиза на пазара за медийни услуги самостоятелно и заявява на политическите сили – ето ме, чакам офертите ви. Нека припомним, че годините 1994 - 95, „Капитал” разпространява анализи и новини на „Ройтерс” и неговите анализи и прогнози се приемат за изключително меродавни. Вестникът дори си позволява да сложи като свое мото „Прогнозите, които се сбъдват”.
По някаква "случайност", Ройтерс се оказва 100% купена от Ротшилд.

Например Асен Генов, който е роден на 3 март 1969 година е със средно специално – керамика, технолог-декоратор в керамично-стъкларското производство, пише официално в интернет страницата на ПП "Зелените". Това няма нищо общо с екологията. От 1992 г. до сега работи активно в сферата на човешките права, защита от дискриминация, свобода и равноправие на религиите. Има опит в работата със сдружения с нестопанска цел в същата сфера, като в своята дейност е бил мотивиран от разбирането, че България трябва да се изгради като светска, секуларна държава, спазваща и зачитаща фундаменталните човешки права. Председател е на “Дружество ВЕДА” – сдружение, работещо в сферата на философията, културата, науката и изкуството.



http://iped.bg/bg/team   (вече е изтрит Генов, съвсем естествено!)
===================================================================

"Религиозни" сайтове, с автор и поддръжник- Асен Генов:


http://www.harekrishnabg.com


http://www.vedaorg.info/contacts.php


==================================================================
Геенета после(на 28.08.2013, "Кришна Джанмастами") пише "Отворено Писмо" в  ЕДИН от своите "професионални" блогове и нарича "Отворено Общество" на Сорос "международни неправителствени организации, които работят за разпространяване на демократичните ценности в Централна и Източна Европа".....?.....
КАКВА НАГЛОСТ!!!




"АФЕРА препоръчва на Асен Генов да намери най-после смирение и да медитира върху „Ом мани падме хум”. Помага."
Afera.bg

"Анти-расистът" и фен на "раса-йуда"- с торбичката(борсичката) с авоарите през кръста...
"Явно сектантчето Асен Генов, сменило вярата в Кришна с вярата в Мамона... " Източник -ТУК.
Има и друг вариант: "Геената оборва Христос, че може да служи на 2-ма господари- Кришна и Майа!"



Афера се чудят защо:

Предвид агресията, която демонстрира Асен Генов като “интелигентен” протестиращ, е видно, че той няма нищо общо със съзерцанието на будизма.

След като не знаят, че Асен Генов е истински последовател на Яхве(Мамона). И понеже не знае, че Сорос е представител на "United States of the KIKES"(USK) и следва Тора-Талмуд-ските традиции, формулирани в "Протоколи на Ционските мъдреци", И понеже Генов се бори да "няма расова дискриминация", то той приравнява Ведически мъдреци= юдейски(ционските) "мъдреци".

...и от там му идва проблемът с несмирението и объркване на службата(към сделкаджията Яхве-чифутския Мамут)!

Асен Генов, "гневния млад человек" - един от последните звена на плана на Илюминати за България. Прочети ТУК.


......както казва Джордж Оруел( почти-Сорос): "Невежеството е силна ТАМАС"!
========================================================================================


  Това, което Гената("Геената") демон-стрира сега под заплата на Сорос, 
е наследено от Вожда на "демократизЪма"("народо-властието") още 1990г.


Ясно ли е?
"Има маат'риал за миНтингова демонстрация и демонкрация" и "главен фактор са ХОРАТА".
И наистина, илюминатския подход е да се "грижиш за хората"
(ма да си получаваш заплатката от Биг Брадър!)

Барони с нежни имена....
Тодор Живков- незаконен потомък на Борис III от Ротшилдската издънка на "Уиндзор" -ТУК.

ЧАНДАЛА(चाण्डाल) класата РЕШАВА! (Ману-смрити 10:51)Ти нЕмаш право да решаваш!


ДЕСНИ-БЕСНИ ТЕСНИ СОЦИАЛИСТИ: От ляво на дясно: (мушморока) Наю Тицин(Близнаци), @Антоaнета-Цонева(Телец), #Асен-Генов(Рогата Риба);
Отзад на фланелките пише: "Платен от Сорос". Няма нищо лошо, нали?...
Зайо-Байо Птицин
"Леви-десни, леви-десни, ще вървим напред"
Виж още: "Леви мисли за десни дни"
"Появил съм се на 3 март 1969 г. ...."
Както се казва: "Още е малък , но вече има правилна ориентация"... ;-)))))
Най-големия "враг" за Зеления Октопод "Генов дас"- евреинът Сергей Станишев,
тук са заедно с ЧЕРНИЯ ПАЯК. Тука викат "Forza Roma"(като Силвио Берлускони).
Geena-та пита в своето ОТВОРЕНО ПИСМО Сергос за Сорос. Хихихи!
Десен социалист пита ляв социалист. Хихихи!
"Лево и десно" се управляват от 1 център-ЛЕВИТИТЕ!

Многобройните-десетки цигански фондации на Сорос в България не помагат.
Вляво-блок в Ямбол, мигрирали в блок в Дуизбург, Германия.
Да се стягат германците за Сороски фондации!
Асен Генов да почва да учи немски..... ;-)
Първи урок по немски: "Schwarz" e "Черен"...;-)))...на санскрит е КАЛА.


Ассан, който се подмазва на Сорос, че харесвал евреи и роми
(виж от колекцията в "Тубата" на Ассан ТУК и ТУК&ТУК !)
(дори е добил специфичен "фейс-аут-лук", ако няма такива гени, хихихи), 
пренасочва проблема за (източник- ТУК)
извън-класовостта на "синд-арийте"(от р. Синд), известни под понятието "чандала"
ВЪРХУ въображаемия си враг "Орехарски", за това, че наследниците на класовите европейци
не ги искат в обществото си(много ясно; за разлика от негрите, които могат да бъдат слуги и роби, то чандала -НЕ МОЖЕ! Ма, вместо да го ЗНАЕ това Асан от Веда и Веда-анта,
наш Асандж е  събирал талерчета в борсичката си- станал е еврЕопеец,... хихихи)
Сорос поканил на сватбата си на 21 септември 2013 г. еврейски(хабиру-иски)
(пардон-сингар-ски) ансамбъл("Виа Ромен") да му свири на уше".
Линка, която дава Асен -ТУК.

Бащицата Сорос в циганския квартал "Факултето"
и наш Ассан показва колко е огладнял.

Геената не се дава на сДС, а Зайо-Байо, пък - на "Заянизма"(англ. произношение за "Zionism")

Fan на "Ей, Се/ДеСе" 
Тука АсАн също се "шегува", както със зелените фланелки "Сорос".

Времето КАЛА е "Наше" и е "Ново"!
The word kike was born on Ellis Island when there were Jewish immigrants who were also illiterate (or could not use Latin alphabet letters), when asked to sign the entry-forms with the customary 'X,'* refused, because they associated an X with the cross of Christianity, and made a circle in its place. The Yiddish word for 'circle' is kikel (pronounced ky-kul), and for 'little circle,' kikeleh (pronounced ky-kul-uh). Before long the immigration inspectors were calling anyone who signed with an 'O' in place of an 'X' a kikel or kikeleh or kikee or, finally and succinctly, kike. От Wiki .
Черната(и брадата)идея на...йудея Мойсей-Леви Мордехай 


ПРОТОКОЛ №9
ЮДЕИТЕ ДЪРЖАТ В РЪКА ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ СИЛИ.

В действителност за нас няма препятствия. Нашето свръхправителство се намира в такива особено благоприятни условия, които са дали основание да го наричат с динамичната дума – диктатура. Аз мога с положителност да заявя, че в сегашното време ние сме законодателите; ние определяме състава на съда и ние раздаваме правосъдието; ние наказваме и помилваме; ние седим на водаческия кон като повелители на всички войски. Ние управляваме със силна ръка, защото държим в ръцете си и остатъците на разнебитената гоевска общественост, която някога е била силна, но сега покорна нам. Ние държим в ръце необузданите честолюбия, ненаситната алчност, безпощадното отмъщение и злобната ненавист.


ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗЕДИНЕНИЕТО И ПОДРИВАТ ОСНОВИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ.

От нас изхожда всесковаващият терор. Ние имаме в услуга хора, представляващи всички мнения и всички доктрини: монархисти, демократи социалисти, комунисти и всякакви утописти. Ние сме впрегнали в работа всички и всеки един подкопава последните остатъци на властта, старае се да срине всички установени порядки. Всички държави, измъчени от неуредици, искат покой. За да имат мир, те са готови да пожертват всичко. Но ние няма да им дадем мир, докато те открито и с покорност не признаят нашето интернационално свръхправителство.
Народите пищят и искат разрешението на социалния въпрос посредством международни съглашения. Разпокъсаността на партиите хвърли народите в наши ръце, защото за водене на партийни борби са необходими пари, а всичките пари са в нашите каси.


ЮДЕИТЕ РАЗКЪСАХА ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ ВЛАДЕТЕЛИТЕ И НАРОДИТЕ ИМ.

Ние бихме могли да се боим, ако се съединят будната просветена царска сила и сляпата сила на народа, но ние сме взели всички мерки срещу тази възможност
Между едната и другата сили издигнахме стена от взаимно недоверие и терор
По такъв начин сляпата сила на народа стана наша опора, и ние, само ние еднички, ще й бъдем ръководители и, разбира се, ще я насочим към нашата цел.

Виж още : The protocols of the ruffle-crested kikes.


chipped sheep


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

И да кажем нещо за т.нар. "знака на Сатаната"(според аврамитската терминология). "Сатана" никак не е коректен израз, що се касае до аврамитите , тъй като самите те следват Сатана и се правят, че следват "Бог"(Бхага, Бхагаван). Това е доказано в предните публикации на този блог надълго и нашироко, от всички възможни ъгли.
Но в чисто идейно(дори етимологично) значение този знак е наистина ЗНАК НА САТАНАТА(стига да е знае КОЙ Е БОГЪТ).Аврамитите нямат право да го наричат така, тъй като тения "бог" е Самият Сатана.

Думата "САТАНА" има при аврамитите значение на "Противник", но това е извратен смисъл от шумерското "СТН", което иде от Санскритското "СТАН"("състояние", "устояване). Това се свързва със СТОИЦИТЕ, РАДЖА-ЙОГИТЕ архетип КОЗИРОГ(и СКОРПИОН) и ШИВА.
"Бога" на аврамитите е САМИЯТ САТАНА(Яхве), така, че те нямат право да правят разлика между "Бог" и "Сатана"! 
Във вековете, масоните са прекроили образа на Яхве, като Бафомет или Крокодил(Левиатан-змея).

И ние ще го докажем сега.
Практикуване на АПАН-МУДРА от Асан(и Телеца Тони).

Виждаме, че Асен навсякъде щедро рекламира този знак. Тонито си го вдига този знак, я от ТЕЛЕШКО невежество, я -от
хеви-метъла(heavy-metal head-bangers) и ЕйСи/ДиЦи(Ей СеДеСе!!), я от телешкото си Слънце, но почти 108% е сигурно, че ДОРИ и Асан не знае смисълът и на КОЙ ГОСПОДАР се кланя -  чисто духовно!

Този знак е вид т.нар. МУДРА- знак, който се прави с пръстите на ръцете от Ведическите деви, който има чисто езотеричен смисъл. Всички духовни учители(вкл. и Исус Христос-библейски) ги рисуват иконописците с някакъв знак, който правят с пръстите на ръцете си. Това не е форма на "шарлатанство", а - на чисто ДУХОВНО послание(стига да може да се чете и съсзнателни, тъй като то идва на подсъзнателно ниво). Почти 108% е сигурно, че Асен Генов(който се прокламира за "вайшнава"("обожател на Кришна") не разбира. Иначе, нямаше да го рекламира така щедро!

Апан мудра
стимулира разграждането 

на елементите в организма
Тази МУДРА се нарича АПАН-МУДРА. Смислово "апанआपनते{ आपन् }означава "прославям", "скачам"("Кой не скача е червен!"), но етимологично иде от таттва-та(елемента) "вода"(АПА).
Този елемент се свързва с Троицата(Три-мурти)": Брахма-Вишну-Шива(Водолей-Риби-Скорпион). 1 въздушен и 2 водни архетипи. Въздуха, все пак, е флуид(по-фин от водата), така, че може да се каже, че Троицата е "флуидна". И Брахма и Вишну и Шива носят "кумбха"(стомничка с вода).
Какво е особеното тука? - Че Кришна НЕ носи кумбха, нито носи тризъбец("трисула"). Т.е. Кришна не е нито Създател, нито - Разрушител. Затова се казва, че Той ОСВОБОЖДАВА ОТ КРЪГА НА ПРЕРАЖДАНЕТО-"САМСАРА". Съзнанието не се ангажира нито с Творение(Брахма), нито с Разрушаване(Шива).

"Съзидаването" и "Разрушението" се свързат с елемента ОГЪН. Благодатния огън е Брахма,
 а Разрушителния огън-Шива
Знакът АПАН-МУДРА е знак на Разрушителя Шива, като НАТА-РАДЖА("букв. "Господарят("Исвара") на ТАНЦА"- "DANCEwithJEW"(#ДАНСwithIlluminati")!

Това Ассандж 108% не разбира! И за това бива манипулиран от Илюмнатите, които са чисти ЮДЕИ, а юдеите са "идеи на Шива(йеШива)"!
АПАН-мудра
барабана на Времето("ДАМРУ") на Времето("КАЛА"
и тризъбеца("ТРИСУЛА") са атрибути на Шива като РУДРА.
(Виж публикацията "Шива, маха-дева ил от мрака...")

Шайви + апан-мудра
Всички шайвита(о-бож-атели на Шива) вдигат този знак, като изказват боготворението на Шива. А Шива не е Върховен Бог(Бхагаван), а по-ниска "летва на съзнание", преди и по време на етапа на разрушаване(край на даден цикъл в матрицата, в момента сме в кали-юга, завършва цикъл от Маха-юга). А Илюминати и юдеите в момента са в етап на РАЗРУШАВАНЕ. Те следват циклите в матрицата(за да управляват "гоите"- мания за величие и стремеж към властване и доминиране). Всъщност, РЕ-ВОЛЮ-ЦИОН не значи нищо друго освен ЗАВЪРТАНЕ НА САМСАРА кръга(circle, "kike").
Natha-Raja, Царя на космическия #ДАНС
(свърва се със Сатурн/Хронос/Кала/смъртта, барабаните, тризъбеца)
"Сиддха"
In Hindu cosmology, Siddhaloka is a subtle world (loka) where perfected beings (siddhas) take birth. They are endowed with the eight primary siddhis at birth.
В "хиндуистката"(некоректен термин) космогония, Сиддха-лока е фино-материална локация(свят) където достигналите матер. съвършенство същества("сиддхас"-сиддхи) се раждат. На тях им са дадени 8 главни "сиддхи"(съвършенства) по рождение. От тук- "Сиддхарта"(Буддха).
8 е числото на Шива, реинкарнация в матер. космос, 8-ната йога на Патанджали-всичко асоциирано с Шива(Шанкара) и Разрушителят в Троицата!
А всяко Разрушение води до Ново Сътворение(ре-инкарнация). Т.е.- "освобождение от самсара"-НА-НАЙ!

Звуковата вибрация е "М"(Мритю), както и графичния знак в "М(W)"= UU/VV-дабъл Ю(UU), допел-Фау(VV)-...пре-завъртане на U/V(Вишну).

От Ведантическата Космогония: гледаме 6- Бху-вар лока за Сиддхите
Нашата Средна Земя(Мидгард) е 7-Бху(р)-лока!
Бху-вар е междинна между Средната Земя Бху-р и 
Ведическия(не-Ведантически!!) рай на Индра- Свар(га).

Всички тези упражнения(на гр. "аскеза"-άσκηση) са САМО ЗА МАТЕР. СВЯТ Дева-дхама!!)

Сиддхите градирани във възходящ ред:
  1. Aṇimā: reducing one's body even to the size of an atom(анимаа=способността да станеш безкрайно-малък)
  2. Mahima: expanding one's body to an infinitely large size(махима= способността да станеш-безкрайно-голям)
  3. Garima: becoming infinitely heavy(гарима=спосбността да станеш безкрайно-тежък)
  4. Laghima: becoming almost weightless(лагхима=способността да станеш безкрайно-лек)
  5. Prāpti: having unrestricted access to all places(праапти=способността да ходиш на всяко място от матер. вселена)
  6. Prākāmya: realizing whatever one desires(праакаамя=способността да постигаш всяко едно желание в матер. вселена)
  7. Iṣṭva: possessing absolute lordship(иства=способността да налагаш волята си на другите живо същества, да станеш Й'Шва-ра/Шйва)
  8. Vaśtva: the power to subjugate all(ваства=способността да властваш над всичко в матер. свят. Това го могат и демоните, след като искат да остант в матер. свят и заблуждават другите несъвършени душИ. Именно персонификацията на "Дявола" или "Сатана"('СТН'- "оставам") се свързва с такъв "паднал ангел", реализирал 8-ма степен на "сиддха")
ASSAN "барабар Петко с" APAN-ILLUMINATI








Асен Генов-ото съзнание е ангажирано с ре-волю-цион, юдейството и шайвизма
ТОВА не е никакво "вайшнава"-съзнание!
Дали го съзнава това или го под-съзнава, не толкова важно!...



=====================
В публикацията на АnonyBulgaria "Под-платената демокрация" авторите се чудят следното:
Изглежда 14 е любимото число на Асен Генов – блогърът, който на 14 юни инициира протестите срещу решението на парламента да назначи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Генов е и учредител на Фондация 14-ти януари, която бе сред организаторите на зелените протести на Орлов мост.
Ми, да не се чудят. Асен Генов иска да цикли в матрицата и се ре-инкарнира. А там са 14 принципални планетарни системи. Виж публикацията "Ведическа Космогония" на настоящия блог.

Гласувай в мрежата("глобалното село") за проекта "Tipping Point"
 за "Глобална България" на Сорос и соросоидите -Бойко Борисов!
Социален Инженеринг(Social Engineering): Росен-Пресен Плъх в плевнята....

----------------------------------------------------------------------------


Нео-либералните "демократи", представящи се за "дясна опозиция" на традиционната комунистическа партия в държавите от Източния блок от "Студената война", като шаббац-гои и катализатори на разпада на Славянската(Източно-Православната) Цивилизация.

Да, нещата отдавна са разкрити и осветени. Стига човек да има желание да разбира и да не се продава. Защото в Кали-юга е казано, че златото е при Кали и асура-нагите от Патала-лока(Плутон).
Както казваше David Icke: "They don't understand".
Но на някои им се плаща да сеят мечти.  Sell me a dream!


Ако обърнахте внимание на клипчетата за "Оранжевите", "Цветните", "Кадифените", "Бархетни" революции в страните от Русия, ОНД, Източна Европа(без т.нар. "Вишеградска Четворка"- Полша, Чехия, Словакия и Унгария, поради КАТОЛИЧЕСКИЯ ХАРАКТЕР на тези държави и писмото им на латински), ще откриете, че центъра за финансиране от ЦРУ на революциите("Тръста" на Асен Генов) е прехвърлен във Варшава(Полша), и,  че конспирацията е колаборация на Капитолия във Вашингтон и Капитолия в Рим. Това разделение на "западни" и "източни" европейци се дирижира от юдеите-ционисти. Римо-католическата църква, е ключова фигура в конспирацията.

Ако разгледаме по-внимателно някои послания от книгата на Самюъл Хънтингтън "Сблъсъка на цивилизациите" от 1996 г. ще открием няколко съществени пункта, 2 от които са:
1) Право-славно-славянската(разбирай-Ведическо-Арйанската) и "Индийската"(разбирай-Ведантическо-Арйанска) цивилизации са "swing civilisations"/"credle of world civlisation"-люлката на Световната цивилизация. Те са изначални и могат да бъдат нагаждани(разбирай-"извращавани" от другите, дегенератни цивилизации). Примерно, Ротшилдовия син-Хитлер изврати понятието "Арйан", както и маса юдеизирани християни искат да изкарат пра-българите(баал-хара) и траките(ил-ири) наследници на аврамизма(Аврам, Абър-Кам и прочие лунни култове). 
2)    Т.нар. "Западна цивилизация" не е нищо друго освен католицизъм и протестантство, просмукано от юдаизма и екстремалната му форма- ЦИОНИЗЪМ. За това, "Западът" се противопоставя на всички, като "мутра": "The West vs. The Rest". Това се дължи на доктрината на аврамизма, мозаизма, юдаизма, ционизма и римското, имперско(еКзотерично) "християнство". "Западната цивилизация" изповядва груб материализъм, под егидата на нихилистичния(разрушителен) юдаизъм, за който, настоящия блог дава многократни доказателства, че е дегенерирал Рудра-Кали култ от "Изтока". Този култ е инспирация от низшите планетарни системи(аддхо-локас на асура-нагите). За това, съзнанието на тези хора е бакалско и пристрастено към материалните придобивки, на всяка цена.
16 септември 1992 година е наречен Черната сряда в Лондон
Сорос срива британската лира като печалбата му от съсипването на Ситито е 1,1 милиарда паунда. Пресата го нарича: "Човекът, който разби Банката на Англия" като за британската хазна цената на цялата каша е 3,4 млрд. лири, взети от джобовете на данъкоплатците, отрязани от помощите за бедните, образованието и здравеопазването.


"Когато не става дума за пари, става дума за МНОГО пари!"
Асен Генов: "Аз съм законно-платен(чрез "международен кастинг")
 от Сорос, Рокъфеллър и другите юдео-ционисти.
Губя пари сега, тъй като излизам на протести в извънработно време.
Аз, 'под-платнения демократ', се застъпвам за неплатените протестиращи".
Наглостта няма граници...
Наглост - например според Асен Генов, живите факли през февруари са искали привилегии 
за разлика от юнски "хепънинги" и "пърформанси",
които искат 
права. Сентенцията на интервюто я има във фейсбука на Генов

Източник: ТУК

Горе: Спонтанни протести, предизвикани, като повод -непоносимо-високите сметки за електроенергия,
като-в резултат от управлението на мутрагенното и про-ционистко- правителство на Борисов(Боко-Тиквата),
където пенсионери са вземали кредити за да изплатят изкуствено-надутата им сметка за електричество, 
а като причина-анти-националната политика на про-ционисткото правителство за "Европейска Ориентация".
Долу: Софийски копелдаци, незнаещи какво искат, но "наливащи вода" в мелницата на планът "Ран-Ът" 
на ЦРУ, МОССАД и Цион, събрали се на купон  пред Парламента за "У-стаФка" под знамето на 
Сороските т.нар. "Цветни революции"("гоите сами си носят въженцето за бесене и ножа за колене").
България е единствена държава в ЕС след 1990 г., където ЦРУ прилага талибанския начин за дестабилизация 
на неудобни правителства чрез "мобифонни-фейсбукски-туитърски" революции.
Целта на тези революции е да се отклони вниманието от 2 неотложни главни въпроса към днешна дата:
1) Спиране на продажба на българска земеделска земя на чужденци извън ЕС(израело-турско-арабски компании), 
които готвят България за "Новата Палестина"(заселване с мусулмани с цел радикализиране от ЦРУ и МОССАД, 
когато назрее момента)и то-на безценица(нищожни цени);
2) Незабавната репатрацията на незаконните емигранти - дори сирийците нямат статут на "бежанец", 
тъй като те го имат в Турция вече. Другата половина от незаконните емигранти са чернокожи мусулмани от Черна Африка.

Мрежата го нарече "дребен хитрец". По-скоро: "дребно-волтов бушон на ционистите".
"Какво мислят, а и какво ще отговорят на въпросите на дребния хитрец от Европарламента и ПЕС няма никакво значение. Важно е какво мислят за „Отворено общество" и за такива като него хрантутници около копанята на циониста Сорос родолюбивите българи и разумното мнозинство в нашата родина. Те добре разбират, че никой отвън няма да ни помогне за нищо, което представлява български национален интерес.
.........

Поне половината граждани у нас никак не харесват правителството на ДПС/БСП, но още по-неприемливи са им „сачмите" на „Отворено общество" и чуждопоклонническата опозиция."
Източник-ТУК.
Сороските Братя на Сороската Митница
Цивилизацията на нагите Рокъфеллърс fellows черпи енергия от недрата на Земята- "каменно/rock масло"("petra oil"- petrol)
Rocker Fellows(rarity vintage)
Freelancers: Тонито и Кенара
$oro$, явно не е особен "мозъчен тръст", тъй като прилага една и съща ИЗТЪРКАНА болшевишка схема
за интервенция по борсите. Както виждаме, Сорос освен, че  е "враг на Тутракан",
гледаме, че и е ОСОБЕН приятел за NYSE(Ню-Йоркската Стокова Борса)!
Изводът е : "Не-че соросоидите на Ротшилд са 'мозъци', 
а че много овце(+други консуматорски добитъци) им вярват('trust')"!
Знакът # , който в соц. мрежа (Facebook), създаден от ашекеназ-ката  "Сладка Планина"(ZuckerBerg),
означава овчарския призив към гоите "следвай ме"("follow"), означава и
"номер"(номериране по американски стандарт) за маркиране("чип-иране")на добитъци и балъци!
Фейсбукът на чифута играе изключителна роля за НЕО-революциите("Цветно-бархетните").

"Can you help me,  #occupy my brain" Paranoid, Black Sabbath
"We are a legion, Revolution is our religion"! 
От това- по-наляво не знам дали има?....
Тези софианци или ни вземат за балъци, или самите те са си #балъци("Blueprint") на #Чифутията!
Но, все пак има надежда! ;-)))) ТУК. Руски източник - ТУК.
"Макар според Едмон Ротшилд и Дьорд Шорош(Сорос) и 
Рокфелер да е заповядано през 2030 да няма нито българи, нито България."

"çapulcu" е "мародер"- следвай # мародера!
# комшийска ре-волю-ЦИОН-ерка !
Ако разгледаме добре картата от книгата на Хънтингтън , ще разберем, че не кой да е, а именно юдеите са позиционирали България, а революциите нямат за цел "освобождаване", а тъкмо-обратното - РАЗРУШАВАНЕ и ЗАРОБВАНЕ. Колониалната администрация и "професионалните революционери" са част от тази схема.
Революциите няма за цел "освобождаване", а - ЗАРОБВАНЕ.
Манипулацията иде от илюзията,
че "местната власт" трябва да се свали и дойде
"нещо по-добро" от мъглявината с пари....
Т.е. : "Безплатния 'цивилизаЦИОНен' обяд да ни насити"!
Ето къде бил "ключа за палатката": "Русия трябва да стане СССР",
т.е. юдео-ционизма да унищожи Русия!
Ротшилд лично се е заканил!
ТУК СЕ КАСАЕ ЗА МРАЗЕНЕ НА НАЦИЯ!
НАЙ-СТАРИЯ ВРАГ НА РУСИЯ Е ЦИОН И ЮДЕЯ.
Я, виж ти?!- Кенарът-фрий-лансър от къде взел идеята на "пионерска връзка", само, че предпочита "Синята идея",
както  профеСИОНалния "артист" - Геената !!! ;-))))))
МАЛВИНА:
 "ЩЕ ТЕ ОСЪДЯ С КЕФ, ЩОМ НЕ МЕ ХАРЕСВАШ БЕЗ КОСА"!!!! 

"Три-мурти-Геноза"...извън-работно време 18:31 ч. локално българско време...

"Аз гледам на света като цяло и се стремя навсякъде във всяка държава да имам такива структури, за които споменахте. Тези структури извършват своята дейност, отчитат се с доклади до моите централи, откъдето получават своето финансиране, екипи в тези централи правят анализ на получените доклади от целия свят и така аз получавам една глобална представа за света в момента и доколко неговото състояние отговаря на моите стремежи."              Дь0рд. Сорос  Източник ТУК!



КОЙ е този, който плаща за музиката си, а - НЕ я поръчва?..

Думата "Cont-ROL" е обвързано тясно с думата "en-ROL" и ROLE!
На Санскр. "Контрольор" е Ис-вара(Иса).



Пародията на "дясното" на ЛЕВИТИТЕ в България
Двама  "демократични", финансирани от Сорос-президенти: 
Единия е ляв-демократ, а другият е "десен-антикомунист".
"The best democracy money can buy"!
Чунга-Чанга, синий небосвод,
Чунга-Чанга, лето круглый год,
Чунга-Чанга, весело живём,
Чунга-Чанга, песенку поём.

Наше счастье постоянно,
жуй кокосы, ешь бананы,
жуй кокосы, ешь бананы -

БАРАК ОБАМА-ЦАРЬ ОБЕЗЬЯН
Барак Обама-чёрный козёл, 
Бушу дебилу на смену пришёл, 
В должность свою он вчера заступил 
Барак Обама макак,гамадрил. 
Барак Обама-чёрный пацан, 
Стал президентом страны обезьян, 
Впрочем и правда пиндосские рожи 
На обезьян очень сильно похожи. 
Барак,тты только не злись,гамадрил, 
Что я тебя с обезьяной сравнил, 
Барак Обама,Обама БарАк, 
Ты далеко ведь не первый макак. 
Было Кондолиза перед тобой, 
Тоже с огромной горильей губой, 
Да и Джордж буш,хоть и с белою кожей, 
Но всё равно с обезьяной он схожий. 
Что ты за личность,Обама БарАк? 
Умнее чем Буш или тоже дурак? 
Может быть ты не такой идиот, 
Ясно всё станет уже через год. 
Правь ты как хочешь в пиндосии здесь, 
Только в Европу не вздумай ты лезть, 
И вот ещё наш совет,чёрный хер, 
Буша не вздумай ты ставить в пример.
"У ЛЕВО", при ЛЕВИтите....



Теоретически принципи за "дясното" и "лявото"
"Лявото-Дясното" в Миража(Долния Астрал).
"От всички 11 Рудри Аз съм Господ Шива"
Бхагават Гита 10:23
"Дясното" и "лявото" в парламентаризма на политиката  са създадени по подобие на 2-те крила(главни деви) в Езотеричните писания Веда. Червения Брахма и Синия Шива във Виража(където са ОБЪРНАТИ, т.е Десния е Брахма, а левия-Шива във Веда-анта/"Края на Веда)
Но нещата се редуцират от Веда: до 1-вата Рудра на Отеца Брахма(червения) и последната(11-та) Рудра(култивирана, вече) на Брахма- Шива(червено-синия). Рудра е Ведическия образ на Шива, некултивиран и "революционен", а Шива е култивираната "Веднатическа рудра"-консервативен и стоичен. Брахма е Отецът, а Кришна е ИЗ-начелнаия Отец, Шива е вторичния Отец(за Миража). Кришна се отъждествява с "Брахма от творците" и "Шива от 11-те рудри". Т.е. Кришна не е всички рудри, а само 1 от тях-култивираната. Всъщност, "Кришна" има за корен "крс", което ще рече "култивирам".
Дясното(анг. "right", рус. "право", бълг. "правилно") се асоциира със Шива, стойцизма, консервативизма, йерархическата подредба, поетапна, дедукционна (ре)генерация, която е присъща за еволюционното развитие в  матер. свят, а "лявото"(агл. left, български-"изоставено")- с Рудра, с либерализма(анархо-комунизма), стихиите, изравняването, ентропията, хаоса, "пре-разпределянето" и ре-волю-ционните изкуствени "превъртания" на циклите.
В юдео-христианската доктрина с троицата, нещата са аналогични, макар и малко по-неясни. Там 3-те компоненти в троицата има "взаимо-заместителен характер" и са с "еднаква тежест", докато във Ведантическата троица само Централната фигурира на Вишну е с пълна потенция на Кришна за матер. свят. Но, все пак, е загатната о, че "Христос сяда от дясно на Отца Си" и, че Господ отделял от Себе Си "отдясно-праведните овце, а отляво-неправедните кози". Доколко обаче понятието за "грях", до каква степен е релевантно към Ведантическите понатия-това е друг въпрос. 
Та, тези принципи са имали пред вид парламентарните монархии, като създавали тези "крила". те имат за цел "баланс" с обществото и структуририране на обществените групи с "обществения договор". Парламентаризма е възникнал с Британия и след-революционна Франция. И при двата случая се взема за изходно-отправна("дясна") "консервативна" точка на ЦИОН.
В Британия "десните" са торите(tories, което най-вероятно има етимолoгичен корен в аврамитската "Тора"/Torah). Обяснението за етимологията в българското 'Уики' е подвеждащо. Факта, че БенАмин Д'Израели е автор на тази фракция говори красноречиво за произхода на думата. Лявата фракция в Брит. парламент се назовава "уиги"("whigs"). Най-вероятно Принц Чарлз II е имал пред вид "плебейщината"(шотландски кочияши) за група шотландски селяни, които са се опълчвали против абсолютната власт на британската корона. Торите са били застъпници за папизма, а вигите-за протестантизма, по-късно почва за масонската фракция "Scottish Rite".

В САЩ, "десните" са републиканците("Слона"), а левите-демократите("Магарето"). 
Тъй като Сорос се самоопределя за ционист-болшевик(което е едновременно и десен и ляв, "оксиморонен"), но за "нео-либерал", т.е. той заема функция в Ционизма като "катализатор" на левите процеси на деструкция в обществото с цел "гео-стратегия чрез социален инжинеринг", то неговият "либерализъм" и "демократизъм" е подстрекателен към деструкция и обслужващ ре-аранжиране на хаоса от страна на ционистите. За това, на колажа в началото на тази публикация Сорос казва: "Републиката трябва да падне"/The republic must fall(чрез "демократични средства", "смени в конституцията", т.нат.), чрез поредица от нео-либерални манипулации на масите с цел извършване на революции за сваляне на правителства, които не изпълняват по "Протоколите"(на ционистите) директно. Целта е народът сам да си сваля "гоевските правителства"  без да забележи КОЙ дирижира цялата бутафория, да се измори и да признае ЕДИННО СВЕТОВНО УПРАВЛЕНИЕ, под егидата на Ционския Цар и да си приеме доброволно робството. Но, коя е "републиката" в САЩ?- Тя е конституциирана от масони, които днес се управляват от юдеи(както пише в "Протоколите на ционистите", че "ционистите са създали, контролират и ще унищожат масоните на даден етап към Ционското тотално господство") В такъв аспект, бутафорната игра на "парламентаризъм" в САЩ е, че "консерваторите"(републиканци) са юдеи и генерират агенти, които играят "либерални"("демократични, "народни", "реформаторски") игри("стратегии"), присъщи за своята "опозиция" и така насочват масите към "правилната" посока. Т.е. "о-позицията" е контролирана от Позиционера. За това се казва, че няма значение дали е "републиканец" или "демократ" в САЩ- все плутокрацията(като интрументариум на ционизма)управлява политическия живот в САЩ, известен като "корпоративизъм, монополизъм". Т.е. интересите на СРЕДНАТА КЛАСА не са защитени и така ЦИОНИЗМА контролира масите, превръщайки ги в ПРОЛЕТАРИИ(безимотни и безправни лумпени, готови на революционни действия и манипулация по всяко време).
Монизма(Адвайта) в основата на Илюминатското управление
Илюминати винаги предпочита ЦЕНТРАЛИЗИРАНАТА опозиция и "стихийната"(която ще централизира с корупция) опозиция, тъй като идеята за ЦЕНТРАЛИЗИРАНО управление е организацията на обществото в материалния свят. Докато в горния Вираж на Брахма("Девическия свят") то е фино и осъзнато, то в долния свят- Миража на Рудра("Змийския свят"), централизирането е на военен(суборданиционен) принцип. Монизма на Шива.

България. България следва ПЛЪТНО илюминатския модел от САЩ на бутафория на понятията "ляво" и "дясно". Революционерите-либерали след 1989 г. се борят за "десни позиции"("барабар Петко с мъжете в клуба на илюминатите"). Подставената "опозиция" на Илюминати(БКП) чрез "социален инжинеринг" в лицето на сДС("Нашето Време"), Царя Сакс Кобург Готха-Кохари де Ротшилд("Новото Време"), Пожарникаря Боко("Глобалното Време"), и сега "Реформаторско-ре-аниматорски блок" са пълни нонсенс и недоразумение за ЗРЯЩИТЕ. Но, явно, за искащите лумпени тези игри са просто "захарен памук в Луна-парк"!?!..
И така се превръщат в газ-метан(гориво от изпражнения) за месомелачката на ционистите, като им помагат в анихилацията, която са им замислили "десните" ционисти чрез революциите! А да не говорим, че дхармичните религии(вкл. - и Кришна-съзнание") са точно противоположно на понятието "революция", привнесено от аврамитските, дериватни на тях, религии.
ИСКАМ И АЗ ДО ЛУНАТА,  И ТО- НА ВЪЛШЕБНО КИЛИМЧЕ!!!


Плевнелиев, който заставал ПЛЪТНО зад Обама.
Виж за "употреба на химическите оръжия в Сирия".

Какъв е сценария на ционистите 
за скапване на човечеството и света?

Лансират се и се финансират("finance", "fiscal" иде от Lat.-"finis"/Fr.-"fin"="край","завършвам")  неолибералите и крайните елементи под слогана "Power to the People". 

Така ескалира екстремизма и хаоса, а в последствие - СЪЩИТЕ тези ционисти, които така  щедро и "прозрачно" финансират такива като Асен Генов да "пръска плюнки от демокрация", идват на по-късен етап с желязната сопа("irod rod"), както е обещано за "Синът Давидов" в юдео-ционистката доктрина. Властта се централизира във все по-тесен кръг "богоизбрани", а масите все повече се лумпенизират, до момента на превръщането им тотално в добитък, който сам да си изисква робството в кошарата.












"Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк. Той има две лица и носи две имена: едното е Ротшилд - лидер на всички капиталисти, а другото е Карл Маркс(Мойсей-Леви Мордехай) - апостол на тези, които искат да унищожат всички останали."
Блументал< Blumenthal, Judisk Tidskrift, 57 Sweden, 1929

"Някои го наричат марксизъм. Аз го наричам юдеизъм."

Равин Стефан С. Вайс 
The American Bulletin, New Уоrk, May 15,1935< 

"Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма*, е свещен за нас по простата причина, че той е една от необходимите ни противоположности. 

Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос. 
Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. 
Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе чрез контрол на богатството, и от долу - чрез революция."
Еврейски банкер от The Compt de Saint Aulairein Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936

Международната революция и международните финанси работят заедно и много усърдно. Те са двата фронта на еврейския интернационал. Оттук следва, че съществува ционистка конспирация срещу всички нации.


ReneGroos Le nouveau Mercure, Paris, May 1927 

-----
* разбирай "кабало-капитализма" на Ротшилд(в Европа) и Рокъфеллър(в САЩ)-династиите от ~1800 г. до сега. Докато при класически капитализъм на Адам Смит важи формулата "Пари-Стока-Пари прим", то при Ротшилд формулата е "Пари-Пари прим-Пари сконд...." и цели "контрол над гоите(всички неевреи)" и възтържествуване на Ционския Цар на земното кълбо.


Псалми 2:9 
Ще ги съкрушиш с желязна тояга, Ще ги строшиш като грънчарски съд.

Откровение 2:27 
(и той "Ще ги управлява с желязна тояга; Те ще се строшат като грънчарски съдове", -) както и Аз получих от Отца Си.
Откровение 12:5 
И тя роди мъжко дете, което има да управлява всичките народи с желязна тояга; и нейното чадо бе грабнато и занесено при Бога, дори при Неговия престол.
Откровение 19:15 

Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите; и Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на лютия гняв на Бога Всемогъщий.


"Рудра"("раудра") значи едновременно много неща:

Първо значи "некултивиран, суров"(rude, crude). Като за сравнение Кришна значи точно обратното, съдържат корена "крс"

Второ значи "червен"(ruddy, red). => "Roth-schild

Трето значи "рев"(roar).


Всичко това се асоциира с аретип Овен-"бебето на зодиака".

Рудра е асоциира с други Веда-ически и Ведант-ически деви, като Марутите, Агни, Сканда(Картикея, Моругун), Йама и Кали

Рудрите са "първите синове" на Брахма(родени от гнева му, че 4-мата Кумари не са искали да се размножават). Чак на 11 опит рудрите се култивират и стават "Шйва", т.е. - те послушват съвета на баща си Брахма да СЕ ПОКАЯТ ОТ МАТЕРИЯТА, тъй като рудрите са опърлили всички кътчета на вселената и я застрашават да я унищожат, също така както юдео-ционизма прави днесТ.е. ако трябва се прави паралел, то Христос е Шива, а рудрите- юдео-ционизма...

Йехова(йеШива, йШва) е както етимологичен, така и смислов плагиат на Шива - "Шйва"! 
"Исус" е еллинизирана версия на санскр. "Исвара"("Иса"), "Контрольор", особено- на кшатрии-класа, раджа-йоги, и осбено-ИЗВЪНКЛАСОВИ(на военизиран, субординационен принцип). Дори персийските извън-Куран-ически суфи му викат Иса. Иде от ЙШва-ара, псевдоним за Шйва!
Значи, въртим-сучем, все около Шива гравитираме що се касае до аврамитските религии!
Шйва е 'междинен момент' между Рудра(Йехова/йШва, Аллах) и КРСна.
"Рудра" значи "некултивиран", а "Крсна"- култивиран(корен "КРС"). За това Крсна си избира Шйва от рудрите!(Бхагавад Гйта). 
Но какво става с един "Шйва", ако не иска да признае духовната супериорност на Кришна?.. - Става ОТНОВО РУДРА(йШва, особенно- Аллах)! 

....и това мисията на Христос! - чрез Исус да накара рудрите в Близкия Изток- йеШива да се култивират. Разбира се, в последствие йШва "реабилитира" рудрите чрез Аллах, но това е друга тема. 
За това, юдео-ционизма тайно отглежда рудрата на Аллах(Ал Кайда/"Базата"), радикален ислам)!

Интервюращ:  И накрая, бихте ли споделили как виждате бъдещето?
       Сорос: Мисля, че ви казах прекалено много неща. Не е важно как виждам бъдещето, важното е, че го виждам, но ще ви кажа едно – Бъдещето не принадлежи на всички.
Източник: ТУК


#occupying asses of  Sofia Uni
Окупиране на Софийския Университет (СУ "Климент Охридски")
Виж ТУК! ...и  ТУК!
Сряда, 20 Март 2013г. 21:09ч. Кой управлява Софийския университет?
18 април, 2010 ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ Е ДЪЛГОСРОЧЕН ПРОЕКТ 
НА СОРОС – ПРЕВРАТЪТ (ЧАСТ 2) КОЙ?-ТУК!

Наш ASSаn е на мястото на събитието(работното си място).... ;)










































































"Задържаха Г-6 в 3-то РПУ"- ранобудните изкуство-веди : ТУК.
"Около 5 ч. тази сутрин автопатрул заварва няколко лица с ръкавици и спрейове. Те са отведени в Трето РУП. 
От "Ранобудните студенти", окупирали СУ "Св. Климент Охридски", се обявиха за бързото освобождаването на задържаните."

Източник: ТУК.


История на заболяването("анамнеза"/αναμνησις), наречено "Графитто-Мегало-Мания":
Източник: ТУК. ТУК.


The start and finish are on Brückenstraße (previously named Karl-Marx-Straße), 
near the enormous 7.10-metre-high bronze head of Karl-Marx.
Източник: ТУК

Статуята на Карл Маркс( Мойсей Леви Мордехай) си стои горда и неопетнена в Германия. Питайте Антон Генов и Асенка Цонева дали Сорос някога ще ги командирова в Кемниц да се поупражняват бояджийски "заложби" върху бюста на Писателят на научния комунизъм - Мойсей Леви, писал Комунизма по поръчка на лондонския Натан Ротшилд, за няколко хиляди паунда като "учение за гоите"?
Кланът Ротшилд е родствено дърво както с Хитлер(Шиклгрубер), така и   Мойсей Леви Мордехай.
On 22 October 1806 in London he(Nathan Mayer Rothschild) married Hannah Barent-Cohen (1783–1850), daughter of Levy Barent Cohen (1747–1808) and wife Lydia Diamantschleifer and paternal granddaughter of Barent Cohen and wife, whose other son Salomon David Barent-Cohen (d. 1807) married Sara Brandes, great-grandparents of Karl Marx(Moses Levy Mordecai).
Виж ТУК. ТУК.

Das Karl-Marx-Monument ist eine 7,10 m (mit Sockel über 13 Meter) hohe und ca. 40 Tonnen schwere Plastik
Wikipedia-ТУК !

"24 години революЦИОНна демоНкрация- 24 години цветни сънища"

"Според полицаите в полицейската патрулка един от „художниците", без да разпознават, че става въпрос 
за Асен Генов, много настървено спорел с полицаите и най-изненадващо започнал да ги пръска със спрейовете
предназначени за боядисване на статуите. 
Едва тогава се стигнало до задържането на Асен Генов и останалите 5-има. "
Източник: ТУК

Посрещане на "главата" на семейството от 'шията", която я завърта.
Даниелчето, часове преди да бъде рожденичка и навърши 48 години.
"Зад всеки един успял мъж стои една амбициозна жена!"
Изненадващо за Асен, елементите 'въздух' и 'огън' изпреварват 
'вода'(Слънцето му в Риби) и 'земя'(Луната му в Дева).
Никакви изненади за съпругата му-Даниелчето!!
Елементът 'земя' доминира(Луната й в Телец), 
следван от елемента 'вода'(Слънцето й в Скорпион).

Ко-соросоидката Антоанет Цонефф е наредила избодения лик на "анти-семита" Волен Сидеров("Щурм-овака") 
до "семита"(разбирай "ашкенази"-немски поюдейчен хазарин- Мойсей-Леви Мордехай(Карл Маркс)??????............
От друга страна, виждаме очите на Мойсей-Леви не са избодени, следователно Антоанет, може би е имала нещо предвид??????.........

The Rothschilds and Rockefellers are only two of thirteen controlling families of the Illuminati. Two Jewish families that appear to be prominent are the Oppenheims and the Oppenheimers. A. Oppenheim was situated in Cologne. The Oppenheimers were early members of the Bavarian Illuminati. The Bund der Gerechten (League of the Just=Съюз за Правата) was an illuminati front run mainly by Jews. This Bund financed in part by the Rothschilds paid Karl Marx(Moses Levy Mordecai) to write the Communist Manefesto. The Jew Gumpel Oppenheim was in the inner circle of the Bund. His relative Heinrich Oppenheim masterminded the communist revolution of 1848 in Germany. The Communist Party’s official histories even accept the Bund as the predecessor of Communism....
Гражданинът Ассан Женофф гласува закон за "анти-семитизма":
Еврейский буржуа нам БРАТ как буржуа, а не как еврей. Рабочий нам ВРАГ не как еврей.


25 июля 1918 года СССР(JEWnited States)
стала первой страной в мире,
которая ввела уголовное наказание за антисемитизм, погромы и нацизм".
Источник: ЗДЕСЬ!
«В РСФСР, где провозглашен принцип самоопределения трудовых масс всех народов, нет места национальному угнетению. Еврейский буржуа нам враг не как еврей, а как буржуа. Еврейский рабочий нам брат.

СОВЕТ НАРОДНЫХ КОМИССАРОВ РСФСР
ДЕКРЕТот 12 апреля 1918 годаО БОРЬБЕ С АНТИСЕМИТИЗМОМ И ЕВРЕЙСКИМИ ПОГРОМАМИПредседатель Совета Народных Комиссаров
Владимир Улянов БЛАНК ("Ленин")
Источник: ЗДЕСЬ!

С'я?... специално за Телец-а Антоанет(която се интересува от точните суми):

  • За поръчката от Лондонския Натан-Майер Ротшилд за написване на "Комунистическия Манифест"- 1867 г. (предназначен за утопията за гоите, който е основа днес на т.ар "Глобализъм"/"Нов Световен Ред"/"Novos Ordo Seclorum")от Мойсей-Леви Мордехай е получил 2 чека за по няколко хиляди паунда- да кажем- към £ 5-6 хиляди паунда. Но не повече от 10,000 лири стерлинги. Тази сума е била изключително голяма за XIX век, имайки предвид "value of money", една средна седмична плата на среден чиновник в Британия по това време("Викторианска епоха" с най-силно чифутско влияние на кралицата!!) е била няколко шилинга(нямало и лира!! Добре-платен инженер е взимал 7 шилинга на седмица или 110 паунда годишно). Източник-ТУК. Когато Ротшилските агенти завземат САЩ 1913 г. чрез т.нар "Федерален Резерв"(задлъжняване на Федералното правителство) стойността на днешен  $1 е бил тогава 4 центаNathan Rothschild had given Marx two checks for several thousand pounds to finance the cause of Socialism. The checks were put on display in the British Museum, after Lord Lionel Walter Rothschild, a trustee, had willed his museum and library to them. In 1867, Marx wrote the first volume of Das Kapital, which became known as the "Bible of the Working Class."
  • За Мойсей-Леви Мордехай "Маркс" се знае , че никога не практикувал това що е писал. Напротив- юни 1864 г. се е похвалил на свой чехудски чичо(на име Леон Филипс), че е спечелил £ 400 паунда на Лондонската стокова борсаEven though Marx publicly urged the working class to overthrow the capitalists (the wealthy who profited from the Stock Exchange), in June, 1864, "in a letter to his uncle, Leon Phillips, Marx announced that he had made 400 pounds on the Stock Exchange." It is obvious that Marx didn't practice what he preached, and therefore didn't really believe in the movement he was giving birth to. He was an employee, doing a job for his Illuminati bosses.   Източник -ТУК.
  • Цената на цялата болшевишка революция 1917 г е около $ 20 милиона долара(Хол.daalder= Гер.thaler), които са финансирали чрез "Троцки"(Бронщайн) от Ню-Йоркския банкер  Джейкъб/Яков Шифф/Jacob Schiff + Kuhn, Loeb and Co. и "Ленин"(Бланк) с брониран влак от Швейцария. Източник: ТУКIn the February 3, 1949 issue of the New York Journal American Schiff's grandson, John, was quoted by columnist Cholly Knickerbocker as saying that his grandfather had given about $20 million for the triumph of Communism in Russia. 
#4ifoot

Чифутския пуч в Украiна:
Официално, "Тиквената революция" в София 2013 свърши края на ноември
Интер-соросоидите  се ориентират към експортиране на революция
в Украйна за 'втора серия' на Оранжеви Метежи от 2004.
#ЕвроМайдан  "юмрука" е "3 пръста".
Логото от герба на Украйна е стилизиран Трисула(Тризъбец)
"Безплатния обяд" за Украiна на #Евро-Мегдана- виж ТУК.




Новината на годината 2013 изтече("leaked out") средата на декември 2013 в италианското във вестник Corriera di Roma се появи статия за плана от "конспиративните теории", разказан от "първа ръка" от отрекъл се от юдейския ционизъм евреин- Водолея Aaron Russo(още 2005-та) за имплантиране на хората с RF ID, като животни. (Виж публикацията "Новия Световен Ред")
Единствено, се чудех как ще стане това. Изненадата ми бе, че става толкова скоро(май 2014) и то - с НОВОРОДЕНИ хора.Microchip obbligatorio per tutti i Neonati da Maggio 2014

Май е месец на ложата първите комунисти- 
баварските Илюминати на Адам Вайсхауп, 
основана на 1 май 1776 г.

Българските медии, отразиха тази новина, като "научно-технически прогрес на цивилизацията".
FrogNews, НаУхо, ЗдравеДаЕ, СвежоНет, ФлагМан, AlterInfomation, т.нат....

Какво мислите за информацията и последиците от нейната евентуална достоверност, драги еврЕопейски граждани, желаещи да работят се размножават в този Союз?.... Идва ли животинския мултикултуризъм и "1984" и "Животинската ферма" по Джордж Оруел? 

Синьо-зеления нео-либерал(деструктивен либерал) А. Ге.-"Малвина" вече е винаги готов! LOL ))))
"Другари,
и ние имаме информация,
и вие имате информация !"


Наш'та информация е , че месец май 2014 г.
 на т.нар. "еврЕопейски избори за парлама"
ще започне разпадането на EUSSR
и свиването му до "Банков Съюз"(на колонизаторите).
Лошата новина за соросоидите е, че в
България няма да има работа за тях(за подривна дейност) вече.
Сорос оттегля инвестициите си от България, поради нерентабилност
на ROI(Return On Investment).
Чувствайте се полу-уволнени и се подготвяйте за друго "occupation".

Подпис, печат.
Ба'ат Шефа



Източник-  AG-FB.
Според младото под-платено революционерче,  имало жертви от огнестрелни рани на Мегдана. 
В задачата на логиката на инспектор Стрезов се пита  как е станало това при условие, 
че полицията не ползва огнестрелно оръжие с бойни патрони, а само - палки. 
Имайки пред вид следната фотография по-долу на млад революционер, насочил автомат срещу полицията,
може да се заключи, че  е една от жертвите е А. Ге.  - плод на "приятелски огън".  :))))
Кои са другите жертви, които внасят революции в Украiна?......


А.Ге., обаче, е настоятелен и си сменя бързо "кожата"(тапета на фес-бука си).  :-))) LOL
Той вече го е сменил, пoказвайки, че, видите ли, "полицията стреля по 'мирно-протестиращите' анархисти"! И в същото време- анархистите са били "патриоти, спазващи Конституцията". Да го питаме това другарче А.Ге. с будьоновска ушанка, КЪДЕ ПО СВЕТА АНАРХИСТИТЕ "СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИЯТА"! КЪДЕ, КЪДЕ, КЪДЕ?- Освен -в масонската държава със слоган "Ред от Хаоса"/"Ordo ab Chao". А масонската държава е прелюдие към Свръх-Държава(мечта за глобалистите-нео-либерали), към която, юдеите се стремят вече 2500 години, а от ~300 години ПО-УСЪРДНО!
А за тези убити кога ще ни напишете нещо:" Единият убит е белорусин. 
Паднал от колона, докато е хвърлял коктейл Молотов върху полицаи.. 
"Покойный белорус принадлежал к организации УНА-УНСО, что тоже вызывает вопрос
 – он-то что забыл в краю далеком?" Белоруска организация....
Другият от убитите е Сергей Нигоян, е арменец.
Именно той е намерен застрелян в палатката си, а не в предни линии на сблъсъка, 
около мястото на действие на „Беркут”. И, понеже предния ден в тази палатка е 
изнасилено 17 годишно момче, възникват и много подозрения. Разбира се това са подозрения, 
вероятност, коментари на участници в Майдана и мрежата , но 
компетентните органи трябва да се изкажат.Никой от тях в тази ситуация не смее да вземе позиция. 
Член националистической группировке А.С.А.Л.А. /ASALA – 
английская аббревиатура названия „Армянская секретная армия освобождения Армении”/.
 Группировка по всем признакам откровенно экстремистская, если не сказать 
террористическая. Кого Сергей Нигоян собирался освобождать на территории Украин.

Както се оказа, "убитите" не са били локални украинци, а интернаЦИОНалисти, както винаги. Като наш АсАн. Внос на революЦИОН.
Насърчаването на генериране "жертви" и обвиняване на законната власт за "диктатор", е стар юдейки ход.  Сатаната сатанизира врага си. 
По всичко личи, че Янукович се готви от ЦИОН за "Новия МиЛОШЕвич". Историята се повтаря, но юдеизираните лумпени се множат.

Патентът на Ционисткия ЦРУ-йски опит за площаден държавен преврат и в Украйна вече тече с пълна сила – включваща и убийствата на „про-европейски активисти” с цел смъртта им да бъде преписана на официалните власти в Киев. Косовският сценарий спрямо Сърбия обаче в Украйна ще бъде трудно приложим, ако чрез него не се цели въвличането на Русия в Нова Световна война.
Както стана ясно, ОЛИГАРХА ИХОР КОЛОМОЙСКИЙ (украинец от ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД) е отговорен за ПУЧЪТ в Украйна края 2013/началото 2014.
Компанията му DERIPON COMMERCIAL Ltd. контролира газовия поток в Украйна с еврейско лоби в ЕС, нещо повече- "Еврейски съюз в рамките Европейския".
Вижте ТОВА! И- ТОВА! И - ТОВА! И галерията в сайта на А. Първанова(Параванова)-ТУК.
"Анти-семитизма  се използва за наша цел"
Протоколи на ционските мъдреци

Ihor Valeriyovych Kolomoyskyi (UkrainianІгор Валерійович КоломойськийRussianИгорь Валерьевич Коломойский, Igor Kolomoisky; born February 13, 1963) is an Ukrainian[4] business oligarch of Jewish descent. Kolomoyskyi is the leading partner of the Privat Group and a de facto chairman of the FC Dnipro Dnipropetrovsk.[5]
multibillionaire, Kolomoyskyi is rated as the second or third richest person in Ukraine (after Rinat Akhmetov and/or Viktor Pinchuk) since 2006[6][7] and 377th richest person in the world by the Forbes (as of 2011.)[2] According to the Forbes, his net worth is USD 3b, while the Korrespondent considers it to be USD 6.5b.[3]
"Tribal loyalty" according to Charles Giuliani is against the Apostasy in Judaism:

6 Брат ти, син на майка ти, или синът ти, или дъщеря ти, или жената, която почива на пазухата ти, или приятелят, 
който ти е като душата ти, ако те изкуси тайно, като рече: 
Да идем и да служим на други богове, - които нито ти си знаел, нито бащите ти,
7 измежду боговете на племената, които са около вас, близо при тебе, или далеч от тебе, от единия край на света до другия,
8 да не се съгласиш с него нито да го слушаш, нито да го пощади окото ти, нито да го пожалиш нито да го укриеш;
9 но непременно да го умъртвиш; твоята ръка да бъде първа на него, за да го убиеш, и после ръката на всичките люде.
10 Да го убиеш с камъни, за да умре, защото поиска да те отклони от Господа твоя Бог, 
Който те изведе из Египетската земя, из дома на робството.
11 И целият Израил като чуе ще се убои и няма да върши вече такова зло всред тебе.


А ето я ИСТИНСКАТА причина за ЕврЕо-мегдана който се бие срещу ВЪРХОВНАТА РАДХА!
Цион срещу Русия!
Взето от АссАн, на който, му го е пост-нал Назарянина(който "няма да се ЗДАДЕ"!)



Разгледайте материалите за "развитие" на Еврейската революция на "ЕврЕоМегдана": 
Съединените Еврейски Щати не изпращат войските си(НАТО) да нарушават суверенитета 
на неудобни за тях държави, а -просто плащат на наемници да го правят чрез "демократични"
ЦВЕТНИ революции.





Някои му викат Арсений Яценюк, а аз му кавам Отровния Чифутчук, любмеца на Виктория Нюделман(госпожа "F.U.C.K. the EU"). Отровния Чифутчук не е просто "еврей", он-еврей знаменитьi". Свали книгата- от ТУК!

А.Ге. (45 г.) "мрази Русия и руските интереси" и е "свободен". В същото време е субсидиран от Сорос.  Голям фокус е това. Изучава се в "НИИЧаВо" ! :) LOL
































































Щатите също имат ОГРОМЕН проблем с т.нар. "нео-либералите", които се "борят за демокрация" срещу щатските правителства от "Името на Народа"- т.нар. "демократи". Радио-водещия Truth Herzt Radio Чарлз Джулиани(Charles Giuliani), когато "експоуз-ва" Алекс Джоунз(Alex Jones) за двойната му игра - уж е срещу "Новия Световен Ред", а го субсидират юдео-ционисти(Джулиани ги нарича "Jew-pigs"), Джоунз не споменава ни веднъж, че става дума за ЮДЕИ. Джулиани казва, че чифутите не се интересуват от този, който говори срещу "Новия Световен Ред", докато не ги посочиш КОНКРЕТНО. Те просто искат народите да обвиняват своите правителства и да си ги свалят, а йудеите да ръководят сценария ЗАД СЦЕНА(архетип "Скорпион"). Charles изтъква факта КОЛКО ВАЖНО е да нямаш мръсни СПОНСОРИ, тъй като така лъжеш не само другите, но и преди всичко-СЕБЕ СИ. Джулиани, който е Овен, не харесва безчестие и задкулисие(конспирация) и казва, че юдеите са го правили това от векове("Френската революция" до сега).




Charles Giuliani (born April 6, 1966) is an American writer and radio host 
in the alternative media, who is best known for his show Truth Hertz on Oracle Broadcasting.

Инкарнации


"Пустите с'соидци
станали еврейци,
а асенОвци 
долни мамонци"...
Източник: ТУК.
Не, "никой не плаща" на това момченце с улично светско образование.
Да се чуди човек защо е акумулирало толкова злоба?
Не е чудно за този, който знае що 
е вируса Яхве(YHVH)-фалшивото его "Ахам".
Нагон за пари и власт.

Няма ли някой от техните синьо-зелени комунисти 
да му каже на това момченце, че комунизъм значи юдаизъм?
И няма нищо общо с Русия, Украйна или България, освен - с паразитстващите им там юдеи?!
И не само-там, а - преди всичко ТОЗИ, дето е сложен в малкото кръгче на 100-доларовката!
Сам си е сложил този тапет на "фейс-а" си ! Забележете игнорантността му!

"Обща собственост на фабрики, без началници"...?
А. Ге. наистина живее с пропагандата на юдейския комунизъм от "Студената война", 
срещу който той "се борел"! Ми същото го прави кумира му(да не кажа-платеца му Дьорд Шварц!!!
И това момченце някога е бил "кришнар"(ваишнава), началник в сектата, къде, изрично е казано, че
ВСИЧКО Е НА КРИШНА

"Класова неравност..." ..?
Прабхупада изрично е казал, че в кали-юга няма класи(всичко е шудра и чандала)
 И това момченце се бори за юдейски началници-мангизлии..... 

А да не говорим, че 
вертикалните структури("мъжки" тип) са за матер. свят
а хоризонталните("женски" тип)- за трансцеденталния.
Виж публикацията "Ведантическа космогония"

Вертикална структура
"Йогите медитират върху Неговия луно-образен пъп в центъра на корема Му. 
От пъпа Му, който е в основата на цялата вселена, се издига лотосово стъбло, около което, 
са разположени всички различни планетарни системи. 
Хоризонтална структура:
Лотосовия цвят е резиденцията на Брахма, първото създадено живо същество". 
Шримад Бхагаватам 3:28:25

Хоризонтална структура имаме в Божествения лотосов цвят на Кришна:
"В центърът на Божественият лотус е ядрото - резиденцията на Кришна. 
Тя се ръководи от Преобладаваната(Пракрити) и Преобладаващата(Пуруша) част. 
Тя ориентирана като шестоъгълен мистичен символ ["сат-конам"]. 


"Сърцевината на тази вечна обител, която се нарича Гокула, 
е шестоъгълна земя(гр."хекса-гон"), обителта на Кришна. 
В тичинките и венче-листчетата са жилищата на пастирите(говедари, "го"- "крава")
 или Гопас които са собственост на Кришна. Те са Неговите най-скъпи приятели 
и предано-отдадени любящи обожатели, които са част от Собственият Му "Аз". 
Тези жилища се появяват като "много-стен"( гр. "поли-гон"),  великолепно-бляскав диамант.
Широките листа на лотоса, представляват под-гори("полите" на горите), 
които са жилищата на любещите пастирки на Кришна- "Гопис," начело с Шри Радхика. "
[Шри Брахма-Самхита, Глава-5, Текст-3/4] 

Виж публ. "Сат Кона..."

Това момченце е проспало дори и пребиваването си в сектата....


Не'ам думи.....

Гордия спреяджия и под-платен "демократ" позира за миНтингова демонкЛация-диктокрация,
А това показва две неща: 1. Който нож вади, от нож ще си пати
(сините комунисти реформатори-деформатори, олигарха Прокопиев и световните ЧИФУТСКИ олигарси, все дават под съд, 
за да парират съдебния процес срещу тях). 2. Гасен и до сега не разбрал, че СССР=Юдея/Цион/Синедрион,
която днес е САЩ и ЕС, и в никакъв случай-Русия и в Украина "украинския народ" е с "външна памет"(от към Запад).
А неформалния извод е, че Асен се обвързва с Украйна със  значимостта на мишка със слона Ганеша. ;)

А. Ге.(46 год.) е със сороска есхатология- края на РАСС-изма И РАССовите.(източник)

Путин и "рашизма" е най-големия враг на соросоизма и Ротшилдите.
Путин възстанови държавността и суверенитета на Русия от 2000-2006 г, като изплати 16 билионния дълг на съветска и "перестроична" Русия към Ротшилд чрез "ГазПром", вдигна няколко пъти стандартна на средния руснак, обърка каббалния план на Ротшилд за "владеене на света".
Как да не му спретнеш революции и метежни пучове?!?....
От 2008 г. нео-либерализма фалира("криза"!) и соросоидните "цветни" революции боксуват и стават все по-брутални и, на практика, разкриват грозния "План на ционистите".
Събитията в Украина 2014 г. са "прелюдие" към ротшилдската атака към Путин, суверенитета на Русия и чрез изкупуване на акциите от Ротшилд, чрез изкуствено понижаване цената им и обезценяването им и изкупуването им.... Путин, обаче, е помислил, че все пак 51% от акциите на "ГазПром" принадлежат на Русия. Да видим Ротшилд какво иска да направи с останалите 49%?!.... Очевидно, са много важни за Световната Чифутия!!...
За сега, Путин печели енергийната война с Ротшилд & Рокъфеллър....


A. Smith 09.03.2014 19:22


The Zionist MoneyChangers tanked the Ukranian Economy as a prelude to the Coup. Obama today was exposed as having secretly moved US Military into the Baltics as support to the Israeli recruited neo-fascists inside Ukraine in January 2014.

This is a historic playbook often used by the Mossad,CIA over and over again thru S.America,Africa,Middle East. Creating economic collapse followed by recruiting extremists to forment violent riots and unrest.

Then as the coup topples Democratic leaders, the Zionist infested IMF goes in and guts national resources, assets, pensions.

S.American leaders have seen this many times




Всички евреи са ашкензи("ашкеназ" на иврит е "немец").Те са хазари.




Читателите от моето поколение вероятно помнят популярната песен от съветската епоха, която гръмогласно провъзгласяваше главния лозунг на троцкизма, ключовия лозунг на еврейската революция в Русия: «Революцията има начало, революцията няма край…»
Но този път хазарските революционери, изглежда, се излъгаха.
от Путин и краят на задкулисната революция (изт. ТУК)

If Putin does not have at least some powerful Jewish allies he will be assassinated. Just like the czars who tried to resist the Jewish Bolsheviks. I think you know this. It was the Harvard Jewish boys, invited in by Jeltsin who `did Russia' with their `shock therapy' and caused the total cave-in of the Russian economy. Not only did the economy collapse along with the ruble and everyone's savings and pensions, the whole country was imploding, breaking up. Putin SAVED Russia. He brought Russia back from the brink, paid off all the World Bank DEBT SLAVERY. That's why Putin has 70% support of the Russian people. So don't put Putin in the category of Zionist sock puppets like Bush/Blair/OBomba who are mounting illegal invasions all over the ME.

Символа на РАСА- Венец от цвета за плодородие и Колло(Слънцето)
(по-долу се вижда и остатъчен продукт за Сатурн).


Путин е направил първата стъпка да спаси руснаците- влязъл "в коалиция" със сектата на ХАСИДИТЕ, които се числят уж "към сефарадите", но са всъщност СЪЗДАТЕЛИТЕ на ционистите и следователно-АШКЕНАЗИ. Днес хасидите на Лазар, главен равин на Русия и пръв приятел на Путин, иматза резиденция- Бруклин, Ню Йорк. Много трябва да внимава Путин, тъй като тази уж "миролюбива" юдейска секта, която "уж" воюва с ционистите,се явява в основат на плана за РАЗЕДИНЯВАНЕ НА СЛАВЯНИТЕ не с бомби,  а- с интриги.
ЮДАИЗМЪТ има много разклонения, които "уж" са "различни"?....Колкото хиените са "различни" над трупа.Или -вирусите-в организма.
Виж ТУК.

славянските народи

Това писмо е било изпратено преди години в редакцията на в-к Славянин от равина от Синедриона Равин Менахем Мендел Шнеерсон – 
същия, на когото се кланял по някаква случайност Путин!
This speech [a letter to newspaper] Menachem Mendel Schneerson, the Lubavitcher Rebbe Chabad, 
was published in the Journal of Vologda "Slavyanin" N-4 (32), 2001 in Russia.
Оригинал- ТУК.



Цветовете на украинския флаг:
Степния пейзаж на арйаните с жито(идва от "жить"- живея), а жид(евреин) е паразит;

1. Нашата специална тактика с борбата със славяните, по своята херметична същност представлява Тайно знание. Основните сили в нашата борба ще хвърлим срещу славянството. А родоотстъпниците, които са се сближили с нас, поради общи интереси, след като бъдат употребени за нашите цели, ще изхвърлим от нашето общество. Славянството, най-вече руснаците са най-непокорния народ на земята. Те са непокорни заради своите психически и умствени способности, заложени в техните гени от много поколения, гени, които не се поддават на манипулация. Славянинът може да бъде унищожен, но никога поробен!
2. Нашите методи на борба съвсем не са военни, а идеологически и икономически, с използване на силовите структури, снабдени с най-съвременните оръжия на физическо унищожение на бунтуващите се. Най-напред ние ще разединим всички славянски народи (те са около 300 000 000, половината от които руснаци) на малки, отслабени държавици, с прекъснати връзки между тях. Тук ще използваме нашият стар изпитан метод: РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. Ще се погрижим да настроим тези държавици една срещу друга, да ги въвлечем във войни помежду им с цел взаимно унищожение. В същото време, обаче, ние няма да позволим на нито една страна да се самоопредели на основата на националните си ценности и традиции. В тази война на глупаците славянското котило ще отслабва, а нашите сили ще укрепват. Ние сме главните виновници за войните, но уж стоим настрана и не само не участваме в кървавите събития, но изглежда, че изобщо не се месим в тях. Освен това ние ще си създадем гаранции за пълна безопасност. В съзнанието на славяните-профани (непосветените), ще заложим такива стереотипи на мислене, при които най-страшната дума ще бъде “антисемит”, думата “евреи” ще се произнася шепнешком.






















3. Тъпият славянски етнос не разбира, че най-страшните фашисти са тези, които никога и никъде не говорят открито за фашизъм, а организират всичко по най-демократичен начин. Ние дори ще забраним думата “фашист”. От този етикет ще се страхува всеки, на когото го лепнем. Ние много добре знаем, че национализмът сплотява нацията и я прави силна. Лозунгът “интернационализъм” вече е остарял и не действа, затова ще го заменим с “общочовешки ценности”, което е същото. Ние не ще допуснем да се надигне никакъв национализъм, а тези националистически движения, които се стремят да освободят народа си от нашия диктат, ще унищожим с огън и меч, както правим това в Грузия, Армения и Сърбия. За сметка на това пък ще осигурим пълно процъфтяване на нашия национализъм – ционизма, или по-точно еврейският фашизъм, който благодарение на своята тайна и мощна организация, представлява свръхфашизъм. Неслучайно генералната асамблея на ООН в 1975 г., прие резолюция, в която ционизма се определя като най-отявлена “форма на расизъм и расова дискриминация”, но в резултат на нашето победно шествие по цялата планета, в 1992 г. това решение е отменено. Този международен орган ние превърнахме в наше оръжие, за да властваме над “всички царства и народи”.
4. Ние ще лишим многочислените славяни от националния им елит, който реално определя развитието на събитията, прогреса на страната, и, в крайна сметка хода на цялата история. За тази цел ще понижим образователното им равнище, още през идните 5 години ще закрием половината от висшите им институти, а в другата половина ще учим ние. Там ще пуснем също арменци, чеченци, цигани и други етноси. Ние ще се погрижим в правителствата на славянските страни да има колко е възможно по-малко представители на коренните народи, които ще бъдат подменени с нашия еврейски елит. В средствата за масова информация – по радиото, телевизията, в печата, в изкуството, в литературата, театъра, киното, ние постепенно ще изместим националните кадри и ще ги заменим с наши (или, в краен случай, космополитни). Ще проведем “хуманизация” в образованието, в резултат на която предметите, които възпитават логическото мислене, ще бъдат омаловажени и унищожени – а) език и литература, б)физика и математика. За историята няма какво да говорим. Ще дадем на стадото нашите възгледи за историята, където ще покажем, че цялата човешка еволюция върви към признаването на богоизбраната нация на юдеите за владетели на целия свят. Ние няма да допуснем в тези страни да се развиват науките, а тяхното ядро (Академията на науките), ще приюти само наши хора. Няма да допуснем развитието на високи технологии, което ще доведе до пълен упадък на промишлеността. Тя ще бъде сведена до производството на предмети от първа необходимост за ограничения контингент роби, които ще добиват суровини за нашата промишленост. Сред гражданите има много инженери, квалифицирани работници, учители. Ние ще им създадем такива условия за живот (безработица, високи наеми, високи цени на комуналните услуги и транспорт), че те сами ще избягат в глухите села.
Разложете младежта и ще погубите нацията. Това е наш девиз! Ние ще лишим вашето общество от младеж, като я разложим със секс, рок, насилие, алкохол, пушене и наркотици, т.е. ще лишим вашето общество от бъдеще. Ние ще ударим по семейството, ще го разрушим, ще съкратим раждаемостта.
Хитлер е бил глупаво момченце. Той е действал направо, открито. Оставил е кървави следи. Ние действаме много по-хитро: не оставяме следи. Не се е родил. Няма виновни. От затворите ще пускаме углавните престъпници, за да има повече убийства, грабежи и нестабилност в обществото. Амнистията ще важи само за крадците и убийците, накратко за всички престъпници освен осъдените за “разпалване на междуетнически вражди”, което засега замества закона против антисемитизма. Ще посеем сред народа страх. Страх за живота, който вече нищо няма да струва, страх за работното място, което всяка минута може да бъде изгубено, страх за бъдещето на вашите деца.

Ще ви управляваме със страх.



5. Тези грандиозни задачи ще бъдат осъществени в няколко етапа. Истина е, че има още една структурна организация – Православната църква. Ние ще изпратим там за свещеници свои юдейски представители. Талмудът разрешава показно да се изпълняват ритуали на други религии, стига да се изпълнява в душата юдейската вяра. Останалите ще подкупим. А тези които са неподкупни ще унищожим. Славяните нямат други що годе организирани структури, а освен това стадото е неспособно да се обединява и да създава такива, тъй като вече се е сплуло и е деградирало.
6. За провеждането на тези изключително важни за нас мероприятия, под предлог за “демократични преобразувания” ще дадем на славянското стадо президент-марионетка. С повече блясък, шум и помпозност! Това ще отвлече вниманието от нашата тайна активна работа по “структуриране на населението” по новия образец, който ни е необходим. Президентът е само параван, ужим избран от целия народ (а ние ще нагласим избирателните процедури така, че всичко да изглежда законно), зад който ще управляваме всички необходими процеси. На президентът ще бъдат дадени неограничени правомощия. Чрез подмяна на висшите кадри в силовите структури той ще постави начело наши хора. Армията, МВР, Тайните служби и всички видове специални поделения ще бъдат пряко подчинени на президента, а значи – на нас. Ние само ще държим конците, с които са вързани ръцете на президента. И ние ще дърпаме тези конци така, както е необходимо за осъществяването на грандиозния ни замисъл да покорим всички племена и царства, да ги подчиним на нашият свръхнарод, избран от израелевия бог.
7. Но най-важното са парите. Те правят всичко. Те са власт. Те са сила. Който има пари, той има оръжие. Свръхсъвременно! Той притежава наемна армия. Парите управляват средствата за масова информация, които баламосват милиардното човешко стадо. С тях се купуват необходимите хора. Те очистват “непокорните”. Бомбардират съпротивляващите се фанатици, иракчани, сърби, а в перспектива – и руснаци. Всичко се решава от капитала и от държавната власт. Ние вече над 3 000 години практикуваме тези занаяти – натрупване на капитал и манипулация на властта. В това отношение никой не може да ни съперничи. Вие нямате пари. Нито своя власт. Няма и да имате, няма и да ви позволим!


31 май 2014, ционисткия канал CNN, известен още като "ZNN"
Сорос твърди, че финансирането на фондациите за революциите са насочени за дестабилизиране на славянските държави, и срещу Русия и революцията в Украина-не прави изключение. 
Той твърди, че чрез "тази революция Украйна вече е независима от Русия" и че "анти-семитизма е част от световното ДНК", че "антисемитизма е в източна Украина", където "се извършват зверства срещу евреи и цигани" и , че "Русия е етническа и фашистка страна".
Първо, дали "ашекназито Сорос е семит", второ, при всички тези свои твърдения Сорос(Шварц), дали не ползва психологична  "проекция" от хазарския си ционизъм, план на глобалния юдаизъм?...


Radical Zionist sect Chabad seeks to to move to Ukraine from the USA that the sect has already milked dry.

They want to build in Ukraine a "City on the Hill", preventively destroying the local population just in case…

On May 6, 2014, the deputy head of Dnipropetrovsk, B. Filatov announced a sensation - the project "Jewish Kiev":
  • What to do with those who sincerely desire the death of my country, with the enchanting Russian idiots who really do not understand why we are ready to kill them, with vile Russian journalists whom we can't call humans?
  • With all this host of evil?
  • Tomorrow is a new day and the Sun will rise. But what will all this evil do?
We must build a new country - "City on the Hill", New Zion. Promised Land.

Through his subordinate, Ukrainian oligarch I. Kolomoyski voiced his and Dnepropetrovsk Chabad's ultimate goal:
to build in Ukraine a new state, the promised land (sic), the new Zion.
Who is this new Aman?
In the broad sense, it is Russia and Russians, and more specifically - President Vladimir Putin whose plans thwart Chabad - Lubavitch's new Zion in Ukraine. The loss of Crimea hurt the plot by Kolomoyski and his US backers led by the largest and most influential Chabad community in New York.

Even more painful is the process of separating the Donetsk and Lugansk republics, and later, of the whole South - East Ukraine.
Източник- ТУК.


Тюрко-Йудеи с/у Арио-Славяни
(Виж края на публ. "Сричката "АУМ")

В сознании каббалистов-иудеев-христиан существует понимание Бога-господина, и в соответствии с их религиозным мировоззрением жизнью человека и общества правят почитаемые ими «личности»: Бог-господин-Сатанаил-Яхве-Сатана-Дьявол-Бес. Это чисто иудохристианские трактаты, которыми руководствуются каббалисты, иудеи и христиане. Более того, эти трактаты нацелены и действуют не во благо всех народов планеты Земля, а в интересах только «избранного» народа, мировой паразитической мафии и их «хозяев» - Тёмных сил. Надо понимать, что это как раз те силы, которые иудеи, иудохристиане, или современные, так называемые каббалисты, выбрали своим дальнейшим ориентиром.


"ХА-БАД" е секта на юдейски хасиди-сеферади, 
която е прави на "мирна", 
но ползва ашкеназкия войнствен ционизъм 
за постигане на плана за 
идване на Юдейския месия/цар на планетата.

Published on 16 Apr 2013
До міста Белз на Львівщині приїхало понад 2 тисячі євреїв-хасидів з багатьох країн світу, аби вшанувати рабинів-цадиків, похованих на міському цвинтарі. Таке паломництво відбувається раз на два роки.

The Khazar converts who were the original Ashkenazim were taught by Sephardic Rabbis. There were logical political reasons for the Khazar Empire to embrace Talmudism in order to not be absorbed by the Christians or the Muslims on their borders. For the Sephardim, the Khazar converts provided a mass of militarily strong Talmud-observers to fight both religions and ensure the continuity of Talmudism as a distinct force, with the possibility of the Goyim awakening to the Talmudic menace, and uniting to fight it, thwarted.

The Khazars were created in the manner of a Golem to do the work of the Jews. The Sephardim have used the Ashkenazim from the beginning to be the soldiers in their war for global domination. The Rabbinical ideology of National Socialism which we now know as Zionism was used by Ashkenazic Jews in Germany to create conditions which would justify the establishment of the State of Israel as a base for global operations. Ashkenazim took over the German Workers Party, even adding their own term 'National Socialist' to that party's name. Those who woke up to the anti-European nature of the Party were eliminated in the Night of the Long Knives - ironically modern neo-Nazis still bow to the Ashkenazim who preached European strength but delivered Europe on a plate to international finance. The Master Race ideology of the NSDAP was pure Talmudism - as is to be expected when one studies the real power behind the party.
                               Източник- ТУК.


Убит американски генерал в Украина.







Внимание, слаюбонервным не смотреть!! 18+
Жертвоприношение для иудейский ЯГОВА


Как в России понимают войну на Донбассе? Плохие люди пришли убивать хороших, а те стали сопротивляться. Верно? А как понимают её на Украине? Хорошие люди пошли убивать плохих за то, что те провинились. Кто же из нас прав? В этом фильме, перед вами раскроются сразу несколько уровней понимания реальности, в которой мы живём. Вы узнаете о скрываемых и даже запретных вещах, и они полностью изменят ваше представление о мире. Это первый российский фильм, который рассматривает войну на Украине как оккультное действо. Его могут смотреть и патриоты России, и свидомые украинцы. И ещё неизвестно, для кого он окажется более полезным.
Подробнее: http://konzeptualrf.ru/zhertvoprinoshenie-ukrainy Первый фильм, постигающий всю глубину смысла русско-украинской войны. 18+ Как в России понимают ..
.




Яхова(Ягова) е пославянчено за лемурийското "Яху(Яуе)" с наставка "ого"(ова).
Защо, бе славянски арии, се поддавате на влиянието на рудрически бесове?...
Вся иудохристианская идеология изначально была направлена 
на борьбу со Славянством, 
и подмену ключевых образов Славянской Веры.